Novi detektor
Novi detektor na trzistu rucne izrade Red Heat XD17, pravi se u Engleskoj, kosta oko 500 funti. Pogledajte video na pocetnoj stranici. Preuzeto sa Nemackog foruma.
http://www.xxxxxxxxxx/forum/viewtopic.php?t=4686 |
Nista ne verujem dok ne isprobam na terenu.
|
|
Citat:
|
Domet u vazduhu nije bitan toliko. Neki detektori su u vazduhu losi zato su u zemlji mnogo jaci kad se uporede sa ostalima koji si bibli jaki u vazduhu.
|
Citat:
hoces da kazes da si vidjao detektore koji su reagovali dublje u zemlji nego u vazduhu? pozzz |
Imam kuci primer na white's 3900/D ProPlus
U sobi malu bronzu vidi na 20cm a na terenu je to 10cm.Sester sa 40 smanjuje na 20-30.Jedino velike stvari ne lazira |
Novi detektor
Pozdrav svima, imam minelabov detektor koji mnogo bolje vidi predmete u zemlji nego u vazduhu.Sitne predmete koje je registrovao u zemlji na tridesetak cm. u sobi nemoze ni na 20cm.Mislim da je isti slucaj i sa fiserom.
|
Ne Bane! Hocu da kazem da se kod testa u vazduhu detektor pokazao kao veoma slab u odnosu na druge detektore, dok se na testu u zemlji pokazalo suprotno. Bio je jedan od naj jacih. Mislim isto na Minelabov detektor.
|
Citat:
iz mog skromnog iskustva rekao bih da je to sto si sad napisao mnogo logicnije, malo mi izgleda ne logicno da aparat u zemlji bude bolji nego u vazduhu, sad vidim da ima i takvih.... zoxi "Pozdrav svima, imam minelabov detektor koji mnogo bolje vidi predmete u zemlji nego u vazduhu.Sitne predmete koje je registrovao u zemlji na tridesetak cm. u sobi nemoze ni na 20cm.Mislim da je isti slucaj i sa fiserom " |
Vrijeme je po ZEV +2. sada je 02:15 sati. |