zanimljivo .....
heheh ....... da li su vam poznate ove silke iz galerije:bier:
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna...endz-na-Juhoru |
Eto i mi nekog da tuzimo za autorska prava. :)
Za onog "Postenog nalazaca" nemam lepe reci. |
Otkud je oni skinuli ??
Bio ja te 97. na Juhoru kad su lovci jureći lisca pronašli uzengije... A preko leta se konzervator Žića iz Jagodine zavukao u pećinu napravljenu od megalita i pronašao tu zdelu, a nije Stojić upao bilo gde :))) Što se "nevernog" Tomice tiče, voleo bih da zavirim u njegovu kolekciju... Bio sam mu u kući, ali kolekciju ne videh... :( |
Prikažite listu dokumenata (Broj: 2)
Setih se da mi je od tih pohoda Juhoru ostao jedino ovaj ekser i film "Prolazak keltskog konjanika" sa Rašom Popovim snimljen baš tamo ;)
Inače, i sama Jagodina koja je u podnožju Juhora ima keltsko ime, Jag-dunum ! |
E sad verovali vi meni ili ne ko kako hoće,ova aplika ili dugme sa slike bio je 999% moj nalaz i uopšte nije sa te lokacije.
|
Mislim da su novinari to skinuli sa neta da bi popunili tekst.
Ja sam video skoro sav materijal nađen na Juhoru koji se sada čuva u Institutu... dugmadi ima, nađeno je 10-ak kopalja, 7 pari uzengija i opreme za konje, ta jedna zdela... ali ova narukvica nije deo nalaza, definitivno! |
Citat:
Verovao ti ili ne, Crni, verovatno svako od nas na Forumu ima takvo keltsko dugme sa triskelesima !! :500: |
Ja ga nemam :). Uostalom, fotke jesu ove sa foruma tj iz galerije sto nije lijepo od njih ako su bez pitanja vlasnika iste postavili na stranicu.
Crni-1, zasto ih ne pitas u vezi fotke, da vidim sta ce reci na to (dugme) Narukvicu je postavio cini mi se pretorijanac :). |
Sad vidjeh da sam obe fotke u galeriju ja ubacio, tako da ne znam tacno reci cije je vlasnistvo fotka n akojoj se nalazi narukvica :).
|
Hocemo li ih bocnuti zbog fotki ili necemo?
|
Vrijeme je po ZEV +2. sada je 02:07 sati. |