![]() |
Omiljeni istoriski spektakl
Prikažite listu dokumenata (Broj: 11)
Mnogo smo nešto ozbiljni u poslednje vreme, a i odavno nismo imali nijedno glasanje...
Vaš omiljeni istoriski spektakl u poslednjoj deceniji: |
Mnogo tesko pitanje, sve moji omiljeni filmovi. Jos bih dodao i Hanibal, Julije Cezar, Pathfinder...
|
Gladiator u svakom slučaju, priča je izmišljena ali je sve ostalo prihvatljivo. :26:
|
Ne mogu da se odlucim....Gladijato r,300 ili Troja
Ipak Gladijator,izmedju ostalog i zato sto je to prvi i poslednji film koji sam odledao u bioskopu sa svojom suprugom...to nam je bio jedan od prvih izlazaka...jedva sam je nagovorio :) bioskop je mrtav...ziveo bioskop brothers...what we do in life,echoes in eternity! Interesantna tema Pretorijance,a i novi avatar ti je odlican,Piter Selers je moj omiljeni glumac. |
Hvala, Hvala... :)
Možete da glasate za više filmova. |
Ubedljivo BRAVEHEART sjajan film. Naravno malo doteran cisto da bi se prodale bioskopske karte. Ali mislim da je za klasu bolji od ostlih. Nije za dzabe bio film godine.
|
Hrabro srce broj dva, Gladijator broj jedan, jer je na veran, i dramatican nacin prikazan zivot, i borba za zivot Gladijatora, u starom Rimu.
|
Ja bih vise voleo da gledam neki spektakl koji negovori ni o grcima a ni o rimljanima.Na primer o dacanima,keltima,ili o jednoj veoma bitnoj fazi ljudske istorije a to je kameno doba(neolit).
|
glasam za troju
|
Citat:
Dobio je i oskara. O keltima Imaš Druids sa Kristoferom Lamberom ali je sasvim osrednji. Zaboravljaš da istoriju pišu pobednici, te nije ni čudo što su ostali zaboravljeni. Zato mi iskopavamo koga stignemo. :) |
Vrijeme je po ZEV +2. sada je 23:21 sati. |