![]() |
pomoc
zeleo bih da mi objasnite kako da postavim sliku pored svog imena koje pise u gornjem desnom uglu,(kao sto ima enigma i ostali).
|
Izgleda da je do skripta.
Šmekao sam, i ne mogu da pronadjem opciju za upload nove sličice. Trebala bi da postoji opcija u Kontrolnom centru, ali koliko vidim možeš da izabereš samo neku od ponudjenih. |
Prikažite listu dokumenata (Broj: 1)
U kontrolnom centru kliknes na "Promijeniti korisnicku sliku". Nakon toga ti se otvara stranica gdje mozes vidjeti ono sto se vidi na prikacenoj slici.
|
hvala probacu.
|
Citat:
|
nemogu ni ja.
|
Neka mi neko posalje od vas dvojice svoju lozinku da vidim o cemu se radi...ali brzo, jer moram na posao...
admin@vumidet.net |
Citat:
ni ja nemogu editirati svoj profil.....neznam zasto.... |
uspeo sam,stavio sam sliku svoje cerke,ali imam jos jedno pitanje>kako da korisnicko ime biljadj promenim u nesto drugo.pokusavao sam ali nevidim opciju za to.
|
Sada mogu svi opet normalno da mijenjaju svoj profil. Korisnicko ime ne mozes mijenjati sam po zelji, ono koje si registrirao ono ti ostaje do vijeka vijekova :). Sta mislis kada bi svako od nas svaki dan mijenjao svoje korisnicko ime, na sta bi to izgledalo. Da bi se promijenilo korisnicko ime, potreban je debeo razlog :)
|
Vrijeme je po ZEV +2. sada je 02:45 sati. |