![]() |
Arheologija iz drugog ugla
Prikažite listu dokumenata (Broj: 1)
Zabranjena arheologija........
|
Prikažite listu dokumenata (Broj: 1)
Nema greške, to je to, jedan naš prijatelj i stalni član, napisao je zanimljivu knjigu na ovu tematiku. :) :26:
|
Ne slazem se sa ovom teorijom posto sam skoro citao neke knjige na tu temu.
Sada kada je rastavljen ljudtski gen dosli smo tacno do podataka kako je covek naseljavao planetu i kada je to pocelo. Koga mrzi da cita ima interesantan dokumentarac koji treba obavezno da pogleda http://video.google.com/videoplay?do...iscovery&dur=3 :) |
Citat:
|
Da u pravu si.
Vreme i prostor nisu skroz dokuceni mada je Anstajn dosta proucavao to. E sada od njega su sve nauke toliko uznapredovale da mi kao rekreatvci u odredjenim naukama mozemo samo da zagrebemo povrsinu odredjene nauke. Posto da bi usao u srz neke nauke treba ti ceo zivot prucavanja i ucenja odredjene. Zato mene odusevljava film gorstak to ti je idealna ideja da zivis stotinama godina i da skupljas znanja, mada je to samo fikcija :( Pa i ova arhelogija i istorija koja je nas zajednicki hobi treba da se proucava godinama da bi nesto naucio a sada da ne ulazimo u neke druge grane kao sto su matematika, fizika, filozofija.... |
E da ovaj dokumentarac sto sam izlozio odgledajte obavezno
|
Citat:
|
Mnoge stvari se ne prihvataju iz tog razloga sto teoretski ne bi trebale da postoje ili ne bi smele da se dese.
|
Ovu temu sam pokrenu dok sam razmisljao sto svet ne prihvata da u Bosni postoje piramide, sto ne prihvate na osnovu ovih dokaza koje je Hasanagic izlozio. Mislim da jos nisu spremni na to da prihvate i prizaju istinu a morace jer ovo je i vise nego ocigleedno da Piramide postoje.....
|
Jel opet....... :)
|
| Vrijeme je po ZEV +2. sada je 04:14 sati. |