![]() |
2000
Prikažite listu dokumenata (Broj: 3)
Evo stigao sam do 2000 priloga na ovom divnom forumu. Nadam se da vas nisam davio do sada. Razmisljam sta prikazati kao jubilej. Zlata i srebra nemam sve slabije izlazim na teren. Stizu godine, ruke i noge bole, vremena sve manje. Razmisljam da menjam detektore za pribor za gravere, brusilice i ostali pribor za pravljenje suvenira. Mislim kad ne mogu da nadjem onda da napravim. Vidim negde na netu kako prave ove fibule pa onako na brzinu da napravim i ja. A ne, ne moze to na brzinu da ispadne lepo. Gledam one slike tih savrsenih fibula iz doba Muje pre Hrista. Koliko vremena uz skromnu opremu uz puno ljubavi su pravljene.
|
Slabo ti ide to motanje u krug :)
|
Zanat
Cestitam na jubilarnom postu, ali Pike, okani se fibula, bolje ti lubenice idu :smashfrea
|
Mozda su bas lubenice rijesenje problema motanja. Krene se sa sredine i zavrsi na vrhu i samo se onda sve stisne i bilo bi super. Apostata, tvojom salom si napravio ogromnu stvar 46546565
|
Lubenice
E, da ti samo vidis kolike su njegove lubenice i koliko ih proizvede . . . tu je majstor nenadmasni.
|
Čestitam na jubileju.Daj da vidimo i te hvaljene lubence.
|
Čestitke za okrugli broj!
Kod tih fibula treba imati na umu i to, da promjer žica od centra prema rubu rase, a osmica ima četvrtast profil. Izrada dakle nije tako jednostavna, kako izgleda na prvi pogled. Ali nema veze, ti samo pokušavaj, mnoge stvari postaju razumljive kroz eksperiment. |
Prikažite listu dokumenata (Broj: 3)
Ova je velika ali je nažalost razmotana.
|
Čestitam Pike na prilogu jubilarnom. A sada ajde vadi iz ladice originale, slikaj i postavi da se divimo! :D :bier:
|
Kani se alkoholoa kad motas :).
|
Vrijeme je po ZEV +2. sada je 11:16 sati. |