|
[QUOTE=Vumi]Pa ako bi bilo dovoljno interesanata zasto ne :)....Sad kad bi pitali Rammsteina i jos neke jesu li za odgovor bi sigurno bio..... ;)[/QUOTE]
:super: Normalno da sam za tako nesto :super: .Pa nije problem kod mene samo u arheologiji to jest razmena iskustava samo iz ovog hobija :444: :444:ima tu jos gorih stvari sa kojima neznam kako da izadjem na kraj :schwitz: :schwitz: .Na primer letenje iz stana sa sedmog sprata :416: .Eeeeeeeeeeee,lako je vama koji zivite na prizemlju,pa ono kad dodje frka,op preko terase.A sta cu ja da radim :416: .Dobro ni miki nije u boljoj poziciji,ali ipak on je na drugom spratu,ima kolko tolko neke sanse.A ja ih bogami nemam :416: nikakve.Pa posto imamo [B]damu[/B] na forumu,koja bi mislim mogla da nama pomogne u ovakvim situacijama da nam deli savete......itd,koji su od zivotnih vrednosti za nas u ovakvim situacijama.Glasam ZA to jest podrzavam predlog :D ;) Mislim da bi savet jedne dame,mogao biti od jednog velikog znacaja,u razvijanju daljih tokova situacije i problema,koje momentalno imamo ja i miki,a verovatno ce nam se jos neko od clanova pridruziti ;) :hallo:
|