Prikazati pojedinačan prilog
Staro 25.01.2008, 23:18
Ljuba
Gost

prilozi: n/a
Mislim da jeYumi zabranio reklamiranje rucno izradjenih sprava pa zato ne mogu bas sada da nista predlazem o tome.Fabricki detektori su prava napast za entuzijaste kao sto smo mi.Necu da kazem da nema dobrih modela ali su oni veoma retki.Drugim recima impresivno deluju i imaju veliki domet u vazduhu a u zemlji jedva desetak santimetara.Ne bih da omalovazavam neke modele a da neke pohvaljujem ali moja licna preporuka je za sledece modele:Coinmaster 6000D/S2,Whites 5900 pro plus nesto malo slabiji,Fisher 1225X,mana mu je sto nije izbacen napolje regulator (ground)Fisher 1235X,Fisher 1266,Tesoro toltec 100 itd.Svi oni veoma dobro traze predmete u zemlji ali svaki ima svoju dubinu traganja.Postoje i neki drugi modeli ali o tome kasnije.Po licnom misljenju nebih preporucio modele digitalne verzije zato sto impresivno deluju;softver im je orogramiran da pokazuje razne grafikone o zeljenim nalazima,neki imaju u softveru ugradjen sistem govora da korisnik luksuzno bez naprezanja cuje sta se nalazi u zemlji.Medjutim ge su losi tereni sa jakom mineralizacijom,Razn ih ostataka od gradjevina,cigala i mnogo toga sve pada u vodu je u zemlji obicno ne nalaze dublje od 15-tak santimetara ili pokazuju nesto bez veze i operator vecinom odusstaje od kopanja.Moram da se udaljavam pomalo od moje teme a to je numizmatika i imam nekih cudnih nalaza.Jos nisam u moucnosti i neznam kako da neku sliku posaljem.Na nekoliko mesta u ovom forumu sam pisao pa i ovde isto pominjem.Ako bas ne mogu da se uklopim ja cu odustati.A vremena uvece bas imam jer imam mogucnosti da budem stalno ukljucen.Pozdrav od Ljubu.
odgoovorite sa citatom