TEMA: prsten
Prikazati pojedinačan prilog
Staro 25.03.2008, 21:14
kele 78
Gost

prilozi: n/a
prava,arheolosko detektoraska datacija

Citat:
citat od acervonec Prikažite prilog
Hiperborejac!

Ako si brucoš, onda još imaš vremena, da upoznaš realnost oko sebe. Ako si stariji, onda su ti dobro oprali mozak. Ako si pred diplomom, onda je stvarno vrijeme, da se probudiš...

Što u stvari tražiš na tom forumu? Ne želiš učiti od nas, a čini mi se da ne želiš ni dijeliti neko posebno znanje. Očito je, da ti nije stalo do dijaloga među arheologa i tragača. Takav tvoj stav nije od nikakve koristi za struku ili za baštinu. Jeli moguće, da ti do njih nije stalo? Da tu čisto egoistički samo gledaš lijepe nalaze? Nemam ništa protiv, ali bi bilo fer, da kao gost, koji ne želi diskutirati, bar ne vrijeđaš domaćine.

Bez uvrede – ali ličiš mi na agenta-provokatora, kojeg bi Lazarovi „mešetari“ sa zadovoljstvom vidjeli na forumu, da bi širio mržnju među arheolozima i tragačima. Razmisli o tome.
Pre svega da te pozdravim prijatelju,i zelim da ti cestitam na ovako pravicnom razmisljanju i rasudjivanju.Naravno da cenimo i jedne i druge zbog svojih doprinosa samoj arheologiji(arheolog e i tragace)ali vec se na takve teme bezbroj puta polemisalo na forumu.Moje misljenje je : da kao sto tragace delimo na savesne i nesavesne,tako mozemo da napravimo podelu na:Arheologe-znalce i Arheologe-neznalce.

A nasem prijatelju bih drugarski preporucio da podigne glavu malo gore,da pogleda malo oko sebe i da nije sam na ovom svetu i naravno da nemisli da samo ono, sto on radi je ispravno.Pa naravno da nije.
odgoovorite sa citatom