Citat:
citat od Vumi
Nemoj unaprijed da sudis dok se ne isproba sve, ja nisam nikakav strucnjak za detektore i nisam isprobao sve sta on moze i kako se sve to steluje jer imam i drugih obaveza a ne da testiram sve to. Sto se tice kupovine detektora to je ipak tvoja stvar koji ces uzeti a ja ti zelim puno uspjeha, koji god da uzmes, posebno ako to bude neka nabudzena kopija iz kucne radinosti  .
|
vumi....malo sale nikom nije na odmetu,mada kako nasi ljdi kazu u svakoj sali ima pola istine....a ovo....ja vec imam dva komada iz te kucne radionosti i......fenomenalno funkcionisu......da je nabudjeno,bogami jes.......i ja sam licno izuzetno zadovoljan,u stvari....prezadovol jan....
a sto se tice siriusa......nista nisam osudio daj boze da je sve ok......pa da ga i ja kupim.....sto da ne.....
nego mi je malo nejasna ta tehnika......mislim daljinski za televizor radi na bateriji od 9v i ne hvata na 3 metara kad se udaljis od tv-a i to u vazduhu......sad.... .da postoji neka naprava koja radi na 12v pa i na 18v i tuce nekih 15 m pod zemlju i to kroz raznorazne prepreke......malo je to sajans fiksn.....po meni.....
nadam se da si video aparate koje firme koriste za nalazenje podzemnih kablova,kolike su prvenstveno i na koju voltazu rade...a jedva da hvataju 2-3 m u dubini.....
ja sam jednom imao prilike da vidim.....
opet kazem,daj boze da sirius obecava .....ja ga kupujem......ali eto,ti ces biti sada glavni koji ce ga testirati,i jos jednom hvala na opsirnom objasnjenju.....i aj vidi da bude i neka slika u buduce....cisto radi reda...
puno uspeha...