TEMA: Rašljarstvo
Prikazati pojedinačan prilog
Staro 29.04.2008, 01:11
Korisnička slika od Enigma
Enigma Enigma je offline
°°°EnigmA°°°

Registriran : 20.12.2006
Starost: 65
prilozi: 8.898
Zahvaljivao se: 114
Dobio je 935 zahvalnice(a/u) za 543 priloga
Mene je naša pokojna baba naučila svim vradžbinama koje su neizostavni dio ovoga rituala i koje su neophodne za materijalizaciju čarobnih rašlji. To znači da su rašlje ukradene drvetu bezvrijedne i neupotrebljive za pronalaženje zlatnih tovara, ako stvarno želiš vaditi ostave sa tovarima zlata moraš istovremeno bajati, seksati sedam vila i snifati vilenjakove tihomire da bi uspio dovesti svoju svijest na tromeđu mističnih parala i svijetova. Tamo je jedino moguća materijalizacija ove čarolije u oblik drvenih rašlji, koje to u opće nisu. Obična raja u tvojim rukama vidi drveni rašljasti prutić, a nemaju pojma da se radi o čaroliji.
Pošto je Rade bio babin ljubimac, njega je naučila kako da koristi i kako da se okoristi ovom čarolijom. Na žalost ne možemo djelovati jedan bez drugoga pa dolazimo zajedno da oglođemo jadnog janjca, pomučimo se sa šljivinom ljutikom - mučenicom i onim stolitarskim burencem vina. Meni dasert ne treba jer će me vile izebat do pred smrt.
Ako se slažeš, svaki tjedan u iduće četiri godine dobivat ćeš poduku uz gore navedene uvjete, jasno uz povremenu promjenu menija, da nam se ne zgadi poduka.
odgoovorite sa citatom