Citat:
citat od Vumi
Sad mi bas nije jasno na sta mislis. Ja licno nisam mislio ni na koga a licno ne poznajem nikoga ko je kopao bunare po Srbiji, jer ja nisam iz Srbije. Poslovnih saradnika sto se tice...tu je samo Bane a koliko znam on nije nikada kopao bunar negdje (ili mi nije pricao). Znaci, onaj moj prethodni post se ne odnosi ni na koga, zelio sam se samo malo nasaliti a ti si vjerovatno nesto pogresno razumio 
|
Ok Vumi uredu je za salu.Mislio sam na ono sto si rekao:,, mada mislim da su u Srbijj zastupljeni Kinezi " da se odnosilo na jednog clana ovog foruma koji radi i sa Kineskim masinama.Nismo se razumeli.Znam odakle si jer smo se culi privatnim porukama.Mislim da u Srbiji nisu zastupljene Kineske masine ali se prodaju zbog niske cene mada su vece tri puta na odnosu cena u Nemackoj.Zasto bih ja kupovao Vaguera 2 kada sam imao kineskog za duplo manje love.Zasto sam rekao kada bih kupovao sledecu masinu da bi to bio G-max.Da li zato sto su u Srbiji zastupljeni Kineski detektori.Ne prijatulju postoje dva razloga a to su: ljudi nisu dobro obavesteni, pojedini recimo novi tragaci, drugi razlog su niske cene pa ljudi misle daj sta das zavrsice nesto.U svakom slucaju treba uzeti dobru masinu i naranvo proverenu na terenu.