Prikazati pojedinačan prilog
Staro 14.07.2005, 01:01
Korisnička slika od Vumi
Vumi Vumi je offline
ADMINISTRATOR

Registriran : 26.04.2004
mjesto: Ilirikum
Starost: 56
prilozi: 7.916
Zahvaljivao se: 162
Dobio je 1.113 zahvalnice(a/u) za 419 priloga
Da li je ljeto krivo ???

Ako neko slucajno navrati na ovo mjesto (forum), vjerovatno ce se zapitati cemu isti sluzi. Da li je ovo godisnje doba (ljeto) krivo za "zamiranje" foruma ili je nesto drugo u pitanju. Ne mogu da vjerujem da bas niko od vas nema nista da napise, nije bitno sta, bitno da je vezano na bilo koji nacin sa ovim nasim hobijem. Da li je moguce da svaki dan forum posjecje najmanje 10-ak registrovanih korisnika a da ni jedan od njih ne napise ni slovo???

Sta ocekujete?
Ja kao administrator ne mogu sam da pisem priloge i sam na njih odgovaram. Kao drugo ni kod mene se ne desava svaki dan nesto novo, da bih imao toliko tema za pisanje. Kada bi svako od vas napisao 10-i dio onoga sto sam ja napisao forum bi i te kako bio interesantan, kako za stalne korisnike tako i za potencijalne. Ne moze svako od vas da ocekuje da samo neko drugi pise a da vi samo citate i ne doprinosite nicim razvoju svega ovoga.
Da li je moguce da bas niko od vas ne ide u trazenje i nema ama bas nista da pokaze svima nama od pronalazaka, ne mora to biti nista extra, svaki pronalazak je jedinstvaen za sebe i zasluzuje da se o njemu porazgovara.
Znam da bi svako od vas najvise volio da se pohvali kako je nasao nesto jako rijetko i skupocijeno...ali vjerujem da ni tada o tome niko nebi znao nista, jer koliko vidim vi se bojite ovdje iznositi bilo sta o vasim pronalascima.
Mozda se neko od vas uclanio samo iz toga razloga, sto je ovdje mozda vidio mogucnost da se dodje do neke zarade i vidjevsi da od toga nema nista odustao od svega i ne javlja se vise???
Naravno niko vas ne moze natjerati da pisete, istina, ja nemam ni moci a ni zelje da to radim....jedino sto mogu je to da vas zamolim da ne date da ovaj forum zavrsi vec nakon nekih godinu dana rada, jer stvarno je puno truda ulozeno u sve ovo i bilo bi stvarno steta zatvoriti ga...

U nadi da ce se nesto promijeniti na bolje

Administrator
odgoovorite sa citatom