Prikazati pojedinačan prilog
Staro 12.06.2008, 14:08
Nigrianvs
Gost

prilozi: n/a
Pozdrav druzino. Uh navalili stranci na (Picu) konda je za dzaba. U Becu je ludnica ovijeh dana, pre neki dan pobedili Hrvati svabove (basmi je drago) navio sam za nase, taj dan bi covek pomislio da je u Hrvatskoj a ne u Becu. Juce Turci pobedili pa opet ista slika; zastave, galama ,sviranje ,duvanje,pistanje do rane zore a ja nemogu oka sklopiti od posla koda ce smak sveta svi bi nesto da nabodu ovijeh dana.Detekt or mi je u autu za svaki slucaj, ali ebiga kadgod sam van beca na sljakanju pada kisa. Prosle nedelje sam bio stotinak kilometara od beca u blizini jednog dvorca na poslu celih 10 sati mucenickog cekanja, pa kad je svanulo krenem uz potok nebil nesto izdetektorisao? i tako odmakose od auta nekih dva km. kad se spustila neka kisurina ma prava provala oblaka(ebemti srecu)Ali nisam jedini skvasio i... kolegica kad je napokon posle deset sati ocajnickog obradjivanja paulilusa u histericnom uskakanju u auto bilia je toliko iscrpljena da je jedva hodala a Venus joj je bio toliko nadoso kao grba kod kamile.Eto vecinom mi svaki radni dan/noc tako prodje.Ponekad pogledam postove kad se nadje koji minut vremena, jos dva meseca pa dizem sidra put panonskih ravnica. Pozdrav
odgoovorite sa citatom