Citat:
citat od Stalker
Poznam skoro sve Garrette, a radio sam i sa nekim drugim detektorima. Što se tiče Garretta 2500 nisam radio sa njim, ali oni koji jesu prodaju ga. Garretti obično imaju istu stabilnu cjenu, ali modelu 2500 pada cjena iz dana u dan. Kao što smo rekli sve je to negdje tu, a metri dubine su san. Ono na što se svi žale kod 2500 je brzo pražnjeneje baterija, skoro da mu je to mana. Nije stvar samo u detektoru nego u iskustvu. Kao što je neko gore rekao, trebaš se ti dobro naznojiti da bi shvatio šta on tebi priča.
Pozdrav svima koliko Vas ima od Stalkera. 
|
Poštovanje Stalker !
Ne bi htio ići u polemiku sa Vama o tom detektoru,ali moram odgovoriti,da ljudi ne misle da je to slab proizvod.Prvo,to je Garrettov naj bolji proizvod za traženje metalnih novčića i predmeta pod zemljom,po karekteristikama i samim funkcijama koje ima.Ovo sa baterijama,upotreblj ava Alkaline 8x1,5V ca. 20 sati,a sa NiCd akomulatorima ca. 7 sati.Mislim, da to i nije tako kratko. Jako je važno prije bilo kakovog pisanja o njemu,shvatiti 100 % bit njegovog rada.I sam sam bio razočaran u početku,nisam razumio kako on radi.Vremenom i svakodnevnim isprobavanjem ,on sam pokazuje pravu vrijednost.Sada ga nebi mijenjao niti sa jednim.Oni koji ga imaju ga prodaju ? To je stvar svakog pojedinačno,svatko ima neki razlog,financiska situacija,a ja bi prije rekao da ga nisu shvatili.Cijena je različita, gdje se kupuje.Kod nas ovdje u Sloveniji je nov 890 evra,sa dvije godine garancije.U komplet spadaju torba, manja sonda 9.5 inca(2.5cm),veća sonda 12.5 inca,slušalice,8 kom. baterija,CD video,aparat.Dubinsk a sonda Eagle Eye ne spada u taj komplet i košta dodatnih 240 evra.Za sada toliko i bez zamjere.