Prikazati pojedinačan prilog
Staro 02.03.2009, 23:36
tragac
Gost

prilozi: n/a
Test na terenu

Ne podize se prasina ali obzirom da i proizvodjaci vrse iste testove i prezentuju ih na You tube mi smo samo hteli da pokusamo sa slicnim testom ne bi li sebe uverili koliko toliko u kvalitet detektora pre nego izadjemo na teren.
Koliko sam ja shvatio testove koje vrsi firma Regton (John Linn i ima ih jos par faca koje se vrte u krug),su placeni od strane firmi koje proizvode detektore.Naravno sto bolja reklama za detektor to je bolja i prodaja.A naravno testiranje detektora je NAJBOLJA reklama.
Ne znam koliko Vi gledate raznorazne testove na You tube ali ja sam ih se nagledao bogami oho hooo,naravno sve je ovo bilo protkano citanjem Vasih priloga sa "Vumi's antika" foruma i tek sam onda odlucio da kupim detektor.
Cak bih dao predlog da Vumi ispod fotografije svakoga clana postavi rubriku za detektor(imaju je strani forumi).Tako bismo znali sa kojim detektorom ili detektorima su pronadjeni nalazi koji se postavljaju na forum.
Mogli bi se obratiti za pomoc direktno onom ko ima isti ili slican detektor nasem ukoliko imamo bilo kakav problem sa njim itd...
odgoovorite sa citatom