Citat:
|
citat od dragan3
Meni ovde stvarno nisu jasne neke stvari.Kada neki covek ne pise nista na forumu Vi mu pretite da cete ga izbaciti sa foruma a kada neko hoce da se pohvali na dobrom izboru ( po svom misljenju ) detektora vi mu ga nabijate u ****
|
Nikome se ovdje ne prijeti nicime, vec jednostavno sa foruma se iskljucuju oni koji su na njemu bili samo na dan registrovanja i nakon nekoliko mjeseci nikako vise.
@dragan3
1.Ne da branim prepelicu, ali koliko se ja sjecam njega je doticni prvi uzeo u usta i rekao da laze na sta ja doticnom nisam nista rekao i potpuno razumijem nekoga kada tako reaguje.
2.Nabijanje detektora tamo negdje nije bilo na tvoj racun nego na racun doticnoga
Citat:
|
citat od pdragan
svi pricaju da je pulsni detektor i nema sanse da mu smetaju mineraliali izgleda da nije bas tako.ja sam ga platio 1500 e. i veliku sondu 350 a sad, nemogu ga prodati ni za 1000evra. pozdrav
|
Explorer II od Minelaba nije nikada bio pulsni detektor a to sto za njega ne mozes da dobijes ni 1000 evra lazi u tome sto mu je nabavna cijena 1099 evra.
@prepelica
Zamolio bih te da zaboravis pricu o doticnoj osobi i da nastavimo sa forumom tamo gdje smo stali