Citat:
|
citat od Miki
Rami ja neverujem nista sto pise u novinama ( ponekad je samo datum tacan ) , uostalom od kada to USA slusaju sta kaze Severna Koreja ? Verovatnije je da ce te slike ipak ostati stime sto ce objekti koji bi eventualno mogli biti meta teroristickih napada biti ,,zamuceni,,ili ,,zatamnjeni,,! Njih interesuje samo $$$ , a Google polako postaje jedna od najmocnijih Internet Companija sa prijavom u USA . Ne samo Google Earth , u zadnjih godinu dana su Izbacili nekoliko fantasticnih programa kao sto je ,,Pikasa2,, .
|
Sto se tice novina u tome se slazem sa tobom........Niti im verujem niti ih citam....Samo ponekad svremena na vreme procitam neke stvari koje me interesuju......
E sada sto se tice Gogle Earth.Iskreno mogu da kazem da mi se program ne svidja.Ne svidja mi se iz jednog jedinog razloga.Surferi i posetioci previse zalaze u neke stvari u koje nebi trebali zalaziti.......Sto se tice objekata koji bi mogli biti eventualna meta napada,nije problem u vojnim objektima kao meta napada terorista.Naprotiv vojni objeti su na neki nacin i nevazni i nebitni za teroriste.Problem je u spijunazi.To ti dodje kao ono kad bacis pogled preko kucne ograde da vidis sta ima kod komsije.
Ali najveci problem lezi bas u civilnim objektima.U tome i jeste stos i problem..........
Gogle Earth Plus je program kao sto i sam znas koji se mora platiti mislim 400 dolara godisnje,a bas taj program daje uveliko bolje i kvalitetnije slike i sve ostalo sto kod normalnog programa nema.......
Bilo kako bilo videcemo,sta ce biti..........
Sto se tic e pikase mogu ti reci da je program dobar,ja sam ga instalirao pre mesec dana ima puno opcija i funkcija a sem toga i besplatan je.................. .