Prikazati pojedinačan prilog
Staro 10.09.2010, 18:12
Korisnička slika od eclipse4
eclipse4 eclipse4 je offline
Mladi arheolog

Registriran : 12.03.2008
mjesto: klitorici
Starost: 44
prilozi: 3.684
Zahvaljivao se: 15
Dobio je 29 zahvalnice(a/u) za 18 priloga
Citat:
citat od pike.sch Prikažite prilog
eclipse4 dali si ovo slikao kradom ili sa dozvolom kustosa, ne verujem da bi ti dozvolili da slikas. Ja sam hteo da slikam u muzeju u Herceg Novom ali mi je kustos rekao da se sme slikati samo van muzeja a u muzeju nisam dobio odobrenje. A bas sam hteo da slikam jer je bilo mnogo toga da se slika.
kad sam usao unutra,na vratima me docelaka jedna plavusa koja mi je ukratko samo objasnila gde se sta nalazi,pitao sam je za cenu obilaska itd,i odgovorila mi je da ce da ucini izuzetak da mi ne naplati.....iskreno.
rekao sam da cu ipak platiti,jer znam da to nemoze kostati neznam koliko a i da kosta,merak nema cenu,bar za mene.....ali je odbijala da platim,pa sam se uredno zahvalio.

zatim sam usao unutra u prostorije gde je bio radnik obezbedjenja,pitao sam da li je slikanje dozvoljeno,rekao mi je kao "pa sa kako kome".....ja sam mu rekao da je najmanje sto zelim da mu napravim probleme i da necu slikati,a onda mi je on rekao "ma slikaj slobodno,nije problem".....takodje sam se i njemu zahvalio i poceo da slikam.

da se pogresno ne izrazim,nevidim nista lose u tome da se u muzeju slika i da se gde god to moze docara,jer ima dosta ljubitelja toga a i "reklama" pogotovu besplatna je uvek dobrodosla.a to njima bogami dosta i mnogo znaci.