|
Auuu pa ova debata ode u pravcu KAKAV BI DETEKTOR JA ZELEO DA IMAM Stvar je prosta ako hocete da kopate duboke mete i sitne obojene mete pored gvozdja neminovno je iskopavati i malo vece komade gvozdja a da ne pricamo gde je individualna stvar svakog uredjaja ponaosob do koje granice to jest velicine moze da izbaci gvozdje u odnosu na obojene mete
Ustvari o cemu ja pricam?
Pricam o tome da smo svi ili bar vecina od nas na forumu do sada promenili po nekoliko uredjaja ili oni koji nisu imali su prilike i da vide kako rade drugi uredjaji i svi znamo da da sve to radi isto samo malo drugacije i svi znamo da nijedan nije isti
Iz tog razloga predlazem da lepo nabavite uz postojeci detektor jos par komada pa cete u svojoj gami uredjaja imati i uredjaj extremne dubine i uredjaj sa perfektnom diskriminacijom i uredjaj osetljiv na nenormalno sitne komade itd...itd...
Jednostavno zaboravite da uredjaj kog imate trenutno i mislite da je najbolji moze da sadrzi cve to u sebi to je nemoguce zato se i prave sa raznim sondama koncentricna ili DD elipra ili krug pa frekvencije itd
Prvi metal detektor sam imao 89 do sada sam ih imao ohohooo i nisam se vencao ni sa jednim tako da ajmo da pisemo o zeljama ili sta smo novim detektorom dobili a sta izgubili u odnosu na stari
postavicu i neki video gde cete videti sta su neki dobili kupovinom novog u odnosu na stari a dotle pozdrav
|