Prikazati pojedinačan prilog
Staro 09.09.2011, 21:38
Korisnička slika od eclipse4
eclipse4 eclipse4 je offline
Mladi arheolog

Registriran : 12.03.2008
mjesto: klitorici
Starost: 44
prilozi: 3.684
Zahvaljivao se: 15
Dobio je 29 zahvalnice(a/u) za 18 priloga
Citat:
citat od Darko Prikažite prilog
... ima i drveća ali i korov, travuljina od 1m, žbunje, neprohodno,... bude to i tako...
Niko ne reče da je potrebno ponekad nositi i kosu, ili bar srp...
ovim ptem te obavestavam,kao i sve ostale korisnike foruma da smo ja i moj kolega, inace inovator nigrianus,izbacili najnoviji model metal detektora,iz nase male i skromne radionce ( "N&E") ali pune duse,radosti i rakije.
nakon 3 godine istrazivanja,konacno mozemo da se pohvalimo,nasim naj novijim cudom od elektronike,pod imenom XPE-KOSAMAXX.
detektor malo podseca na neki tamo kupovni ali to je zato sto su ukrali brend od nas,ne zato sto smo mi njih kopirali.
detektor je predvidjen kako za oranice (skida se prednja kosa) ali i za teske travnate terene (tada se dodaje kosa).
sonde i kosa se mogu kupiti u raznim velicinama.
a uz detektor se dobija i GPS navigacija,kako bi ste kasnije ubacili vasu putanju u laptop za uspomenu,jer za drugo ne sluzi.
ukoliko vas gps ne zanima,antenom mozete hvatati,razne sat kanale,samo je potrebno prikljuciti antenu na mini tv.(uskoro cemo i njega izbaciti na trzistu,samo da ga nigrianus dovrsi kad se otrezni).
detektor je testiran i atestiran,i sa slike se jasno vidi da nas kolega koji testira detektor (dopingovan komovicom) vodi za citavih metar i koji par cm u odnosu na ostale koji nemaju detektor.
cena prava sitnica i po dogovoru.
prikačene grafike
Tip dokumenta: jpg rep-kosidba.jpg (144,7 KB, 18x prikazano)