Citat:
|
citat od x_lav
Pozdrav Rammstain  ))....
Slika ti je super i svaka ti cast sto si je stavio na forum.
Miki sto se tice samog kopanja pa ne slazem se sa tobom 100%.Mnogima je to tesko ili uopste ne zele da se bave pozamasnim zemljanim radovima pogotovo kada su u pitanju kubici i kubici zemlje koje treba izbaciti na primer sa ovog ulaza.Slika sama govori da je u pitanju prava dzungla i da je tu sve zaraslo u korov i si****,i da tu nije bilo nikakvih istrazivanja/kopanja(ako je ovaj fotos iz novijeg datuma).A da bi trebalo sve temeljno istraziti,sve rascistiti i uci unutra to bez daljneg treba uraditi.Rammstain uz tebe smo 
|
Pozdrav lave.......

...........
Slika je nacinjena ove godine.......E vidis u tome i lezi problem.Ako je ulaz zatrpan e onda se trebaju zasuci rukavi i oznojiti,a vec sam napomenuo gore u odgovoru koji sam napisao mikiju,treba malo i hrabrosti i avanturistickog duha.A iz dosadasnjih razgovora doneo sam zakljucak da se svi boje tog nepoznatog unutra.Kao sto sam i rekao ovo nije jedini tunel ili izlaz ili ulaz nazovimo ga kako hocemo,postoje ovakvih tunela jos,gde se kod nekih vide kako su na pocetku zapoceti neki radovi oko iskopa,ali je posle nekoliko predjenih CM odustato.
Specificno za ovaj ulaz je to sto nikakvi radovi niti ulasci nisu izvedeni......zahval jujuci bas i specificnom polozaju na kome se nalazi.....
Daleko od radoznalih ociju...........Sve u svemu Rammstein ce uci unutra..........:4_1 _6[1]: