TEMA: Apel
Prikazati pojedinačan prilog
Staro 16.03.2006, 03:45
bokiii
Gost

prilozi: n/a
[QUOTE=Vumi]Bojim se da ti se zelja nece uslisiti. Mogu ti reci da dnevno na forum dodje od 12 do 20 registrovanih korisnika (ovo su podaci za Decembar mjesec) a da samo njih nekoliko ucestuju na njemu aktivno. Ne znam da li si u toku ali za neke dvije godine (otprilike toliko postoji ovaj forum) sa foruma je izbrisano preko 50 clanova koji su se ragistrovali i nisu nikada napisali ni jedan clanak. Mnogi od njih nicu cak ni aktivirali svoj konto jer su vjerovatno mislili samo da se prijave, pogledaju slike i nikada vise da ne dodju. Razmisljao sam i prosle godine da forum zatvorim jer je odziv ucesnika dosta mali i kada sam postavio ispitivanje na tu temu svi su rekli da se ne zatvara i tako je i ostalo. Da li se radi o tome da dosta tragaca nema vremena za forum ili da nema internet vezu ili ili ili, to ne mogu reci. Dosta njih se boji uopste ucestovati, jer imaju strah da ce biti proganjani od strane vlasti i sta ti ja znam koga sve ne. Ima dosta i onih koji se ovdje uclane da bi nesto od svega pronadjenoga i prodali a ima i onih koji bi vjerovatno zeljeli da kupe nesto. Ja licno nikada nisam prodao nesto sto sam nasao (istinu na volju nisam nesto posebno ni nasao jer mi vrijeme ne dozvoljava da se vise bavim ovim hobijem) ali imam razumijevanja i za one koji bi da prodaju i za one koji bi da kupe, jedino ne zelim da se to odvija javno na ovom forumu, posto on nije predvidjen za takve stvari (poznato je da su takve stvari zabranjene i ne zelim biti okrivljen od nekoga da ovim forumom potpomazem nelegalne poslove). Forum sam otvorio cisto iz razloga sto mi se ovaj hobi svidja i sto sam mislio da ce se na njemu izmjenjivati iskustva i o svemu moci pricati otvoreno jer ipak se bavimo istim stvarima. Ruku na srce ako se pogledaju isti ovakvi forumi u njemackoj ili austriji, ciji broj clanova broji po nekoliko hiljada, i tamo se vecinom za rijec javljaju isti ljudi, recimo njih 100, ali to je ipak 100 ili vise priloga dnevno, ovaj forum i ne radi toliko lose (uzimajuci u obzir broj registrovanih clanova i vrijeme od kada je otvoren). Ja se licno nadam da ce kad tad da proradi onako kako sam zamisljao da ce biti i ovim putem molim sve ostale clanove da se uclane u forum, nije bitno da li se bave hobijem ali mogu mozda svojim znanjem iz neke oblasti pomoci drugima i obratno...[/QUOTE]

Vumi jel mozes da ostavis adresu tih svapskih foruma.Jest da ne razumjem njemacki al opet sigurno ima slika finih...
odgoovorite sa citatom