Citat:
citat od Naki011
Sa obzirom da su ovde svi toliko osetljivi na priču o Deusu (valjda zato što je neopravdano skuplji od ostalih "durundi" - nemam pojma šta znači ovaj izraz) ja više o njemu neću reći ni reč više ni u jednom postu. Inače moju "durundu" (F75) ne bih dao za 2 Deusa
|
licno nisam osetljiv na kritike kad ih upucuje neko ko zna sta prica,
ali kad neko ko je aparat gledao na yutube i nije isprobao nesto a tvrdi da je preskup, prekomplikovan, ili da ne valja onda mi ostaje izbor da se to precuti ili da se reaguje argumentima
zato i pisem ovo vama koji nemate stvarna iskustva a sve u zelji da vam docaram prednosti nekog aparata, u ovom slucaju deusa.
sto se cena tice, da te malo uputim ...
tvoj f75 kosta isto ili cak i vise od deusa ,
cena kod nas za deus pocinje vec od 750 evra a f75 je od 900 pa na dalje,
znaci cene su priblizne , dok je razlika u klasi ta dva aparata vise nego ocigledna , makar to ocenjivao i neko ko ama bas nista ne zna o metal detektorima.
a to kakav je F75 u odnosu na deusa mozes da vidis samo kad naucis da radis sa tim fisherom pa onda izadjes na teren sa nekim ko ima deusa ,
i onda ces da vidis zasto je i taj tvoj fisher koji je inace iskreno budi receno sasvim dobar aparat obicna durunda u odnosu na deusa