Ilijada...
...kada sam pronašao ovaj forum toliko mi se dopao da sam samo ovdje napisao skoro sva saznanja u mome dugogodišnjem istraživanju Ilijade i Odiseje. Bio sam terenski radnik i imao sam priliku obići dobar dio područja koja sam iskoristio za nepobitne dokaze, a da nisam nimalo posumnjao u Homerovo ''sjećanje''. Nema tumačenja onako kako meni odgovara, već isključivo slijedim zapisano u Ilijadi. Jedan naš korisnik foruma stavi naslovnicu moje prve knjige, ali bez imena autora, smatrajući da je na meni odluka hoću li se predstaviti široj javnosti. Predstavio sam se bez razmišljanja i nisam se pokajao. Ovdje nas ima ''od Vardara do Triglava, pa i šire'' i svi su pravi dečki (i cure), stoga ako si toliko siguran piši što ti je volja pa nek javnost presudi. Ja odavno znam za tebe, vidio sam naslovnicu tvoje knjige, a ti odluči hoćeš li javno ili ''tajno'' sudjelovati u raspravi. Moderatori su pravi dečki i odlučit će koji je prilog dostojan objavljivanja. Ja ovdje nikada nisam imao niti jednu neugodnost, stoga udri, dok se vlasnik foruma nije predomislio, popi-dio na nas i obojicu isključio...
|