Citat:
citat od ObeliX
...nisam aludirao da se povadi sve i ubije dusa tim terenima nego da se uradi UZORKOVANJE kolega Ilija(da)...UZORKOVA NJE,ako znas sta to znaci. ako ne znas ili ne zelis da znas ...
|
Ma, nisi se trebao odmah naći uvrijeđen, ja ne sumnjam u te naprave kad su u pravim rukama.
Već mi je odmah palo na pamet ono što sam davno doživio.
Moja je teorija izišla u javnosti onda kada je oko mene vladalo bezakonje, čak su me molili da im otkrijem neke lokacije jer bi oni preko noći navodno doveli bagere.
Još veći sam šok doživio kad su nakon moje objavljene knjige na pojedinim lokalitetima osvanuli zabodeni kolci.... (moćnici pokupovali općinsko zemljište i to ona mjesta na koja sam dolazio sa posebnim poštovanjem i sa molitvom u srcu)
Citat:
|
...imam osjecaj da si se toliko nafurao i umislio da ne vidis nista drugo do sebe i svoje teorije.
|
Biti ću iskren:
Iskustvo me naučilo da se ova teorija ne može braniti niti dokazivati na mlak način. Ulazio sam u rasprave i sa doktorima znanosti, vodili smo duge rasprave - zahvaljujući mom nastupu.
Bez obzira jesu li me prihvaćali ili ne; - ja sam iz toga opet dosta naučio.
Jedan me doktor znanosti posjetio i tražio od mene da li može dijelove moje knjigu citirati u jednoj od svojih knjiga; - naravno da sam pristao, to mi je priznanje kakvo se može poželjeti.
Opet na drugoj strani gdje se nisam nadao, doživio sam šok i bol kakvu nebi nikome poželio;
Prijatelju sam poklonio knjigu sa posvetom, dolazim kod njega i vidim da mu je žena stavila tavu na moju knjigu.
Pa eto, ti prosudi i predloži mi taktiku!
ajd uzdravlje ti bilo[/QUOTE]