|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Novi detektor
Novi detektor na trzistu rucne izrade Red Heat XD17, pravi se u Engleskoj, kosta oko 500 funti. Pogledajte video na pocetnoj stranici. Preuzeto sa Nemackog foruma.
http://www.xxxxxxxxxx/forum/viewtopic.php?t=4686 Promijenjeno od Vumi (21.01.2008 u 13:14 sati) |
|
|||
|
|||
Nista ne verujem dok ne isprobam na terenu.
|
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Citat:
Promijenjeno od Vumi (21.01.2008 u 13:15 sati) |
|
|||
|
|||
Domet u vazduhu nije bitan toliko. Neki detektori su u vazduhu losi zato su u zemlji mnogo jaci kad se uporede sa ostalima koji si bibli jaki u vazduhu.
|
|
||||
|
||||
Citat:
hoces da kazes da si vidjao detektore koji su reagovali dublje u zemlji nego u vazduhu? pozzz |
|
|||
|
|||
Imam kuci primer na white's 3900/D ProPlus
U sobi malu bronzu vidi na 20cm a na terenu je to 10cm.Sester sa 40 smanjuje na 20-30.Jedino velike stvari ne lazira |
|
|||
|
|||
Novi detektor
Pozdrav svima, imam minelabov detektor koji mnogo bolje vidi predmete u zemlji nego u vazduhu.Sitne predmete koje je registrovao u zemlji na tridesetak cm. u sobi nemoze ni na 20cm.Mislim da je isti slucaj i sa fiserom.
|
|
|||
|
|||
Ne Bane! Hocu da kazem da se kod testa u vazduhu detektor pokazao kao veoma slab u odnosu na druge detektore, dok se na testu u zemlji pokazalo suprotno. Bio je jedan od naj jacih. Mislim isto na Minelabov detektor.
|
|
||||
|
||||
Citat:
iz mog skromnog iskustva rekao bih da je to sto si sad napisao mnogo logicnije, malo mi izgleda ne logicno da aparat u zemlji bude bolji nego u vazduhu, sad vidim da ima i takvih.... zoxi "Pozdrav svima, imam minelabov detektor koji mnogo bolje vidi predmete u zemlji nego u vazduhu.Sitne predmete koje je registrovao u zemlji na tridesetak cm. u sobi nemoze ni na 20cm.Mislim da je isti slucaj i sa fiserom " |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
USA Army detektor | Stef74 | Zanimljivosti | 1 | 15.07.2007 02:51 |
Novi Fisherov detektor | Vumi | Vrste i namjena | 6 | 01.02.2007 20:42 |
Novi detektor na trzistu :) | Vumi | Vrste i namjena | 5 | 21.03.2006 15:11 |
Proslost i bastina Vinodola | rammstein | Antika | 3 | 03.02.2006 23:57 |
Bezzicne slusalice za detektor | Vumi | Vrste i namjena | 0 | 23.12.2004 01:27 |