![]() |
|
Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! Ovdje možete postaviti sva pitanja u vezi nejasnoća oko korišćenja foruma...! |
![]() |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
jackdetekt
mozda nije pravo mesto o ovome da pisem ovde ali samo sam hteo da kazem da mi je banebeograd javio da je jedan nas bivsi clan foruma zeljko-jackdetekt umro.eto cisto da se zna posto je ipak bio nas kolega i clan foruma.Vumi ako mislis da nije u redu da ovo bude na forumu slobodno skini necu se ljutiti.
|
|
|||
|
|||
Tuzna vest!
Zao mi je iako ga nisam znao, bio je clan velike familije entuzijasta...... |
|
||||
|
||||
Iako smo bili malo na ratnoj nozi zao mi je covjeka- neka mu je laka crna zemlja...
|
|||
|
|||
Poznavao sam ga samo zahvaljujući ovome Forumu. Preko njega smo više puta komunicirali. U kontaktima je bio iznimno konstruktivan i nadasve uljuđen. Žao mi je što ga više nema među nama. To je uistinu tužna vijest!
|
|
|||
|
|||
bb
Poznavao sam Zeljka licno,veoma tuzna vest....
|
|
|||
|
|||
zao mi je Zeljka , nisam ga licno poznavao ali znam da je bio veliki strucnjak za detektore i jedan od prvih clanova na forumu i u klubu .
|
|
||||
|
||||
jackdetect
trebalo je da se vidimo u subotu ujutro, da mi dotera neke sitnice na detektoru i jos po nesto , nazalost njega je odvezla hitna na minut pre nego smo stigli da se bojan /crni/ i ja vidimo sa njim ...
meni je dosta pomogao jer je on bio prvi covek koga sam upoznao a koji se bavio ovim hobijem i malo me je uputio kako da pocnem i na sta da se koncetrisem , zato sam mu zahvalan... |
|
|||
|
|||
Sokiran sam ovim sto sam procitao.
Zeljkaka nisam licno poznavao,upoznao sam ga na ovom forumu,veoma zalim sto ga nisam licno upoznao,ostala mi je njegova knjiga sa licnom posvetom koju mi je u Svici poslao, kao uspomena. Zeljko pocivaj u miru i neka ti je laka crna zemlja.Amin |
|
|||
|
|||
Nek mu je laka crna zemlja i vecna mu slava.
Nisam ga licno poznavao ali me stvarno ovo pogodilo.Hteo sam da se cujem sa njim i okrenem njegov broj javila mi se njegova supruga i kad mi je rekla nisam mogao da poverujem... |
|
|||
|
|||
zeljka sam poznavao licno,bili smo u kontaktu,par puta sam bio kod njega u tesice kod nisa.....zadnji put kad sam bio,zena je trebala da mu se porodi.....bio je presreca....sta to bi,zajsta neznam....
glupo mi je zvati njegovu zenu i pitati kako je umro ili od cega......ali bih voleo dsa znam sta mu se desilo... decko nije bio bogat u materijalnom smislu,ali je bio prebogat znanjem svog posla,poznavanjem detektora,a jos vise elektronike...... uvek je bio spreman na saradnju i pomoc. od njega ce mi ostati samo knjiga i detektor kao uspomena.... pored fenomenalne knjige,detektor je jos fenomenalniji,svako ko ima njegov detektor zna sta drzi u ruci...... neka mu je laka crna zemlja..... |
![]() |
|
|