![]() |
|
|||||||
| Portal | Galerija | Pričaonica | Detektor šop | Pomoć | korisnička lista | Kalendar | Označite sve forume kao pročitane |
| Novac Sav novac koji spada u gore navedeni period... |
![]() |
|
|
Teme - opcije |
|
|
||||
|
||||
|
Sve sa godisnjega :(
Ovo je jedino mozda vrijedno pomena a i to je pronadjeno zadnjega dana prije povratka. Radilo se o ogrlici sa novcicima i sve je pronadjeno na dva metra povrsine. Treba napomenuti da je tu spadao jos jedan turski novcic koji se raspao na 4 komada pri kopanju i jedan bronzani 1 Kreuzer.
Ovaj turski novcic me zanima posebno jer ne znam ko ga je kovao i u kom vijeku...mislim da se radi tu negdje o srednjem vijeku i postavicu ga extra u taj forum.
|
|||
|
|||
|
Kako si to uspeo naci na dva metra dubine.Pretpostavlja m da je to bilo slucajno bez detektora.
Sve u svemu lijepi nalazi cestitam |
|
|
||||
|
||||
|
ko zna da cita u velikoj je prednosti
)...procitaj jos jednom sta je napisano
|
||||
|
||||
|
Sad sam se nasmijo do suza.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Hehehehe vumi sav si djavolast ,a sta reci moja greska ,et priznajem,rammstein uvjek priznaje svoje greske.A sta cu ocito da posle nekoliko sati provedenih ovde na forumu,dolazim do faze kad vise ne citam kako treba .Hehe desava se i boljima od mene. Sve u svemu kao sto sam rekao lijepi nalazi. @ Stalker Smijanje je zdravo ne zaboravi to.
|
![]() |
| Teme - opcije | |
|
|