![]() |
|
|||||||
| Portal | Galerija | Pričaonica | Detektor šop | Pomoć | korisnička lista | Kalendar | Označite sve forume kao pročitane |
| Izgubljene stvari Možda vam neko od naših članova, može pomoći oko pronalaženja izgubljenih, ličnih predmeta... |
![]() |
|
|
Teme - opcije |
|
|
|||
|
|||
|
uzaludni pokusaji
Ja sam sve pokusao ne bih li video koga drugog sem clanova ali corak.Oces goste?Evo ti ga na
ali ipak
|
|
|
||||
|
||||
|
Klikni na dugme " Forum " i na dnu stranice imaš sve prisutne.
|
|
|
|||
|
|||
|
klik
Enigma ,ja kliknuo i evo sta ispade u dnu stranice???
Sto bi rekli Vranjanci:VIDI SE NA SLIKI DA GI NEMA NIKI! ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Kod mene nema lijeve kolone, nalazi se ispod srednje i neznam kako da je vratim na lijevo.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mislim da sam shvatio tvoj probem kolega Tragac, ako kliknes na Forum onda nesmes otvarati temu, vec odma ides skroz dole i videti ko je Online. Pozdrav
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Da Vumi o portalu monitor je od 21 inc.
|
|
|
||||
|
||||
|
Jel mozes napraviti jedan screenshot od toga, da vidim na sta tacno mislis?
|
|||
|
|||
posmatraci PortalKontrolni centarGalerijaDetektor šopPomoćChatLista korisnikaKalendarArcadeNovi priloziTraženje I ja nekapiram to sto pisete? Korisni linkovi Odjaviti seKada hocu da vidim ko je onlein, idem na korisnicki linkovi u gornjoj leistni desno, predzadnja opcija. Kliknem na kor.linkovi otvorise niz opzija od danasnjih priloga do ko je onlein. Kliknem na ko je onlein i vidim sve korisnike, Koji su registrovani i i one koji nistu( gosti) nemoguce da vecina vidi goste a drugi ih nevide. |
|
|
|||
|
|||
|
Samo da pokazem da funkcionise dPonovno otvoriti stranicu Članova 4 Posjetilaca 11
Sa 142 korisnika bila je rekordna posjeta (13.12.2004 u 15:58). Zadnja aktivnost Korisničko ime Mjesto 19:12 crni Čita jednu temu GRATIANVS-siliqua 19:00 Grga Pretrazuje forume 19:11 maximus379 Posmatra startnu stranu Forum 19:12 rade-bec1 Posmatra jedan attachment posmatraci 19:12 Google pretraživač Posmatra startnu stranu Forum 19:09 Gost Posmatra startnu stranu Forum 19:13 Gost Čita jednu temu Srpski srednjevekovni novac 19:12 Google pretraživač Posmatra startnu stranu Forum 19:06 Gost Posmatra startnu stranu Forum 19:04 Yahoo! Slurp pretraživač Čita jednu temu Istorija Bosne 19:13 Gost Posmatra jedan forum Zanimljivosti 19:13 Gost Čita jednu temu Turski zlatni novcic 19:04 Gost Posmatra startnu stranu Forum 19:04 Gost Posmatra startnu stranu Forum 19:13 Gost Čita jednu temu Kopaci zlata u Srbiji.. |
![]() |
| Teme - opcije | |
|
|