Vumi's Antika  

Nazad   Vumi's Antika > Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!!
Portal Galerija Pričaonica Detektor šop Pomoć korisnička lista Kalendar Označite sve forume kao pročitane

Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! Ovdje možete postaviti sva pitanja u vezi nejasnoća oko korišćenja foruma...!

Prikažite rezultate ispitivanja: Da li ugraditi chat u forum???
Obavezno 2 100,00%
Nije neophodan 0 0%
Sta je chat? 0 0%
Ne 0 0%
Učesnika: 2. Nemate pravo glasanja.

Tema je zatvorena

Teme - opcije
Staro 05.03.2005, 23:42
rammstein
Gost

prilozi: n/a
[QUOTE=x_lav]Obavezno !!!! :humba:
Hocu da se nakradem tudjih iskustava i znanja :eclipsee_
Pozdrav od x_lava!!![/QUOTE]
lave mislim da si se malo pogresno izrazio[QUOTE]ne da se nakrades tudjih iskustava i znanja.......vec da razmenjujes iskustva i znanja[/QUOTE] ali koliko ja vidim sa ovim ostalim clanovima tesko cemo [QUOTE]razmeniti iskustva i znanja[/QUOTE] jer niko nece da pise nista... :motz: :motz: :motz:
Staro 07.03.2005, 12:16
x_lav
Gost

?????

Zasto ne ulazite na chat?
Staro 07.03.2005, 12:18
x_lav
Gost

Odgovor

U pravu si,pogresno sam se izrazio mada sam to rekao u onom zatucanom smislu humora :humba: ne zamerite :475:
Staro 07.03.2005, 12:24
x_lav
Gost

odgovor

Jedva cekam da spadne sneg pa da krenem u akciju,bice nalaza i fotosa,
:humba: to obecavam :eclipsee_ pa cemo zajedno da i dalje razmenjujemo iskustva i zapazanja.
Pozdrav od x_lava :475:
Staro 08.03.2005, 01:05
rammstein
Gost

to lave care samo napred :475: cekamo sa nestrpljenjem tvoje fotose i nalaze.......Mozda ce ostali clanovi shvatiti da je veliki ponos kada neko postavi sliku sa nadjenim predmetom, koga je licno pronasao i podeli radost sa drugima. :humba:Ponosim se tobom licno jer iz tvog priloga vidim i osecam tu tvoju radost :475: :475: :475:
Staro 08.03.2005, 01:08
rammstein
Gost

[QUOTE=x_lav]Zasto ne ulazite na chat?[/QUOTE]pa vidis i sam da svi ljubomorno cuvaju svoja iskustva......i jednostavno nece da ih dele sa drugima
Staro 10.03.2005, 00:20
rammstein
Gost

ljudi ajmo na cnatttttttttttttt :475:
Staro 11.03.2005, 09:42
x_lav
Gost

Odgovor

Ja sam tu a gde si ti????Opet mastas o garetu :humba: Pa dokle vise,gori si od mene :frosch:
Veliki pozdrav Rammstainu iz jedne pecine sa keltskim blagom :humba:
Ovo je bila sala!!!!
Staro 11.03.2005, 09:56
rammstein
Gost

:1850: lave cuvaj se medveda u pecini......he he he,kelti a, :shocked1: pozdravljam i ja tebe druze :475:
Staro 11.03.2005, 22:14
rammstein
Gost

:2162: nece me biti neko vreme na chatu.....selim se sutra,ali cu gledati da sto pre u novom stanu tj na prvom mestu prikljucim komp :2162:[INDENT]nadam se da necu propustiti nista vazno :shocked1: [/INDENT]pozdrav za drustvo sa chata :475:
Tema je zatvorena

Teme - opcije

Forumske odredbe
Vama nije dozvoljeno, postavljanje novih tema.
Vama nije dozvoljeno odgovarati na priloge
Vama nije dozvoljeno uploadovati dokumenta
Vama nije dozvoljeno obrađivati vaše priloge

BB-kod je isključen.
Smileys su isključen.
[IMG] Kod je isključen.
HTML-kod je isključen.

brojač posjetilaca