![]() |
|
|||||||
| Portal | Galerija | Pričaonica | Detektor šop | Pomoć | korisnička lista | Kalendar | Označite sve forume kao pročitane |
| Zanimljivosti Sve što nalazite zanimljivo... |
![]() |
|
|
Teme - opcije |
|
|
|||
|
|||
|
Drogu nisam spomenuo u ni jednoj objavi i nikada neću. VUMI, obriši objave dok me nisu čitatelji ''razapeli'' i proglasili ''ludim''...
|
|
|
||||
|
||||
|
Procitao sam zadnja 4 priloga (isti su, ne znam zasto) ali nigdje nisam nasao pominjanje droge i sl. U svakom prilogu, na njenom vrhu desno, odmah pored crvenog i zutog kartona imas broj priloga i ako ti nije problem napisi ovdje priloge koje treba obrisati i nece biti nikakvih problema. Ja stvarno nisam nigdje nasao da se pominje to sto ti tvrdis a za pravopis ne znam jer me to toliko i ne zanima. Napisi jednostavno brojeve priloga kako ja ne bih obrisao nesto sto ne treba. Veliki pozdrav tebi i samo tako nastavi.
|
|||
|
|||
|
Niti ja ne vidim to što ne vidiš ti. Izgleda da sam čitao neku drugu stranicu. Godina proizvodnje mi pravi probleme. Evo već mjesecima pripremam zgodan prilog o Pompejima, a nikako da ga objavim...
|
|
|
||||
|
||||
|
Dobro dosao nazad. Na zalost forum je prilicno "mrtav", sve manje (skoro pa nista) neko napise nesto, vjerovatno su se svi prebacili na neke alternativne drustvene mreze gdje se osjecaju sigurnije. Mislim da su ovakvi forumi postali stvar proslosti i da vise nece zazivjeti, na zalost. Pratim jedan njemacki forum sa ovom tematikom, ima nekoliko hiljada registrovanih korisnika pa i tamo prodje po desetak dana, nekada i vise, a da niko ne napise nista. Slobodno pisi dalje, tvoja tema o Troji je najveca ovdje na forumu i iskren da budem zao mi je da jako malo korisnika ima da je procita. Sve najbolje u daljem radu. Lp
|
|
Slične teme
|
||||
| TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
| Koga postaviti z amoderatora u forumu "Mjesto za razmjenu"? | Vumi | Kako? | 10 | 14.12.2007 18:17 |
| "Tamo preko Vrbasa"-Tomo Maric | x_lav | Zanimljivosti | 1 | 13.11.2005 19:40 |
| "Garrett GTI-2500 "Supreme Pro 4" | DINIC | Vrste i namjena | 12 | 06.02.2005 02:30 |
| Ako moze jos jedna mala pomoc"Quattro MP" | DINIC | Vrste i namjena | 1 | 03.12.2004 19:54 |