Vumi's Antika  

Nazad   Vumi's Antika > O S T A L O > Zanimljivosti
Portal Galerija Pričaonica Detektor šop Pomoć korisnička lista Kalendar Označite sve forume kao pročitane

Zanimljivosti Sve što nalazite zanimljivo...

Odgovor

Teme - opcije
Staro 19.06.2024, 17:43
Grga Grga je offline
Mladi arheolog

Registriran : 03.02.2007
Starost: 71
prilozi: 501
Zahvaljivao se: 28
Dobio je 67 zahvalnice(a/u) za 49 priloga
Drogu nisam spomenuo u ni jednoj objavi i nikada neću. VUMI, obriši objave dok me nisu čitatelji ''razapeli'' i proglasili ''ludim''...
odgoovorite sa citatom
Staro 06.07.2024, 16:45
Korisnička slika od Vumi
Vumi Vumi je offline
ADMINISTRATOR

Registriran : 26.04.2004
mjesto: Ilirikum
Starost: 57
prilozi: 7.918
Zahvaljivao se: 164
Dobio je 1.115 zahvalnice(a/u) za 419 priloga
Procitao sam zadnja 4 priloga (isti su, ne znam zasto) ali nigdje nisam nasao pominjanje droge i sl. U svakom prilogu, na njenom vrhu desno, odmah pored crvenog i zutog kartona imas broj priloga i ako ti nije problem napisi ovdje priloge koje treba obrisati i nece biti nikakvih problema. Ja stvarno nisam nigdje nasao da se pominje to sto ti tvrdis a za pravopis ne znam jer me to toliko i ne zanima. Napisi jednostavno brojeve priloga kako ja ne bih obrisao nesto sto ne treba. Veliki pozdrav tebi i samo tako nastavi.
odgoovorite sa citatom
Staro 21.07.2026, 15:58
Grga Grga je offline
Mladi arheolog

Registriran : 03.02.2007
Starost: 71
prilozi: 501
Zahvaljivao se: 28
Dobio je 67 zahvalnice(a/u) za 49 priloga
Niti ja ne vidim to što ne vidiš ti. Izgleda da sam čitao neku drugu stranicu. Godina proizvodnje mi pravi probleme. Evo već mjesecima pripremam zgodan prilog o Pompejima, a nikako da ga objavim...
odgoovorite sa citatom
Staro 25.07.2026, 12:44
Korisnička slika od Vumi
Vumi Vumi je offline
ADMINISTRATOR

Registriran : 26.04.2004
mjesto: Ilirikum
Starost: 57
prilozi: 7.918
Zahvaljivao se: 164
Dobio je 1.115 zahvalnice(a/u) za 419 priloga
Dobro dosao nazad. Na zalost forum je prilicno "mrtav", sve manje (skoro pa nista) neko napise nesto, vjerovatno su se svi prebacili na neke alternativne drustvene mreze gdje se osjecaju sigurnije. Mislim da su ovakvi forumi postali stvar proslosti i da vise nece zazivjeti, na zalost. Pratim jedan njemacki forum sa ovom tematikom, ima nekoliko hiljada registrovanih korisnika pa i tamo prodje po desetak dana, nekada i vise, a da niko ne napise nista. Slobodno pisi dalje, tvoja tema o Troji je najveca ovdje na forumu i iskren da budem zao mi je da jako malo korisnika ima da je procita. Sve najbolje u daljem radu. Lp
odgoovorite sa citatom
Odgovor

Teme - opcije

Forumske odredbe
Vama nije dozvoljeno, postavljanje novih tema.
Vama nije dozvoljeno odgovarati na priloge
Vama nije dozvoljeno uploadovati dokumenta
Vama nije dozvoljeno obrađivati vaše priloge

BB-kod je uključen.
Smileys su uključen.
[IMG] Kod je uključen.
HTML-kod je isključen.

Slične teme
TEMA Autor Forum odgovora zadnji prilog
Koga postaviti z amoderatora u forumu "Mjesto za razmjenu"? Vumi Kako? 10 14.12.2007 18:17
"Tamo preko Vrbasa"-Tomo Maric x_lav Zanimljivosti 1 13.11.2005 19:40
"Garrett GTI-2500 "Supreme Pro 4" DINIC Vrste i namjena 12 06.02.2005 02:30
Ako moze jos jedna mala pomoc"Quattro MP" DINIC Vrste i namjena 1 03.12.2004 19:54

brojač posjetilaca