![]() |
|
Portal | Galerija | Pričaonica | Detektor šop | Pomoć | korisnička lista | Kalendar | Označite sve forume kao pročitane |
Priče...legende...itd Ovdje možete unositi razne priče, legende i sl. koje ste negdje čuli ili pročitali...!!! |
![]() |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Citat:
![]()
|
|||
|
|||
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
Kao prvo svako misljenje sagovornika treba postovati,bez obzira kakvo to misljenje izgledalo,i ne treba se zbog toga ljutiti. Kao drugo o kakvim se to kartama ovde radi,cije zagonetke mi pokusavamo resiti. Pozdrav ![]() |
|
|||
|
|||
Citat:
idesh putem prema pirotu stignesh do banje skrenesh prema banji al ne idesh skroz na tamo vec skrecesh levo zaobilazni put, odnosno Carigradski Drum prolazi kroz jelashnicu ako si ishla u tom pravcu dok je radjeno proshirivanje tunela u klisuri sigurno si vidla... e, vumi a shto nije telo da mi poshalje shifru na mail? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
Citat:
![]() il neko trazi neku sitnicu koja mu fali da bi skapiro ja dosho s jednom radikalnom teorijom i niko se nije slozio s njom 8-) pa da ne bi zasmejavo posetioce ono shto nadjem u istorijskom shtivu a da odgovara zadrzacu za sebe a mape i textove nemam ![]() cute ovi moji palanchani i okolina... |
|
|||
|
|||
a ni za ovaj nalog mi nije stigo mail
![]() proveri dal ti to radi... il je iskljucheno, shta ja znam... al ako moesh, poshalji mi shifru za Crow na mail bila je neka generisana... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
Obicno niko ne gleda i ne cita ono sto mu se prilikom registracije pojavljuje. Nakon toga pocinju pitanja tipa: "Zasto se ne mogu registrirati i sl?" Nakon toga slijede pitanja sta da se radi i moze li se rucno sve to odraditi. Ovakve se stvari desavaju ne samo ovdje vec svagdje gdje se treba registrirati. Ne razumijem gdje se to svi zure i ne obracaju paznju na ono na sta u stvari treba da paze da poslije nebi dolazilo do ovakvih stvari?
@insomnik2000 Sta i koga ja sada treba da ukljucim- tebe ili "Crow"-a...nije mi bas najjasnije???
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|||
|
|||
ma ja sam Crow
zaboravio sam shifru a nije mi stigla na mail ovaj nalog mi ne treba, trebao mi da prijavim ovaj problem |
![]() |
Teme - opcije | |
|
|
![]() |
||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Porodicno blago | Vumi | Priče...legende...itd | 8 | 15.11.2007 17:11 |
Zidovarsko blago | rammstein | Zanimljivosti | 2 | 16.06.2007 14:50 |
Blago Cara Lazara | lovac | Priče...legende...itd | 13 | 19.05.2006 19:18 |
Tracansko blago | rammstein | Zanimljivosti | 5 | 07.02.2006 21:40 |