![]() |
|
Portal | Galerija | Pričaonica | Detektor šop | Pomoć | korisnička lista | Kalendar | Označite sve forume kao pročitane |
Zanimljivosti Sve što nalazite zanimljivo... |
![]() |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
duboko je bilo...
trazio sam na rimskom terenu (mozda sam i zakon prekrsio
![]() na tom mjestu je bila rimska vila ,usce potoka u Drinu,sa mnom je bio jedan nastavnik istorije i radili smo po knjigama,detaljno i skolski ![]() slike me nesto sram postaviti jer moze da bude NISTA pa ce me iskusni korisnici zezati dok sam ziv ![]() moram jos malo razmisliti o tome. imam slike mjesta ,na proljece opet ako Bog da idem. do tada cu Gmaxx-a upoznati u dusu. |
|
|||
|
|||
Samo ti postavi slike, nista nije sramota. A sto cemo se mi malo zezati na osnovu toga to je sasvim normalno u porodici tragaca, malo sale nece skoditi.
Svi smo mi prosli tu torturu na pocetku ![]() |
|
|||
|
|||
sad si mi dao hrabrosti da i ja postavim nesto za sta mislim da je korica od maca ali isto tako moze biti i cev koju je bager pregazio i spljostio .. stavi slobodno sve osim klina
![]() sto se tice dubine , ja sinoc na terenu gde je bager skunuo vec prvih pola metara sloja zemlje uz to iskopa 20cm i nadjoh limenku od cocacole hahaa ![]() |
|
|||
|
|||
pa gdje se oralo ima smeca i na velikim dubinama. ja sam konzervu od argete nasao na 20 cm ali basta je u pitanju. ovi su predmeti na livadi gdje se samo kosi a sljivik je veoma star ...nekoliko generacija sljiva je izraslo i iskrceno sa ove livade.
|
|
|||
|
|||
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
bilo je jos polomljenih crijepova ali sam to ostavio...nisam nasao cijeli ni jedan
|
|
|||
|
|||
Citat:
![]() sanjam ovu livadu,da je opet raskopam. |
|
|||
|
|||
mlati blize oko vode tu se uvek nalaze novcici i razni rekviziti.
|
|
||||
|
||||
au bre Miraleme al si se doterao za trazenje...pa ne ide to u belim patikama
![]() |
|
||||
|
||||
To se ide samo u gumenim dubokim cizmama.
|
|
![]() |
||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
al je duboko! | laki | Testiranje detektora | 18 | 04.08.2010 09:02 |
bilo vruce | zeljketa | Nakit | 5 | 31.08.2008 22:52 |