|
Priče...legende...itd Ovdje možete unositi razne priče, legende i sl. koje ste negdje čuli ili pročitali...!!! |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Ne znam sta ima ali znam sta je napisano...pogledaj ispod
|
||||
|
||||
Enigma je u pravu, taj ton se razlikuje od ostalih visljih tonova i vise je razvucen
|
|||
|
|||
korenje
Sinic sam se vratio na isto mesto pronasao jos koji dinarski kusur od piva a tamo gde sam poceo da kopam nastavio sam dalje i malo sire .Na oko pola metra dubine mi se pojavila zila od drveta debela kao ruka ,kada sam krenuo dalje pored nje bilo je jos toga i to tako izukrstane da nije moguce napraviti normalnu rupu.Trebala bi motorka da se prvo odseku zile pa onda da se nastaviali za takvu vezbu stvarno nemam ni uslova a ni volje.Onda sam se setio da su tu nekada bile visoke topole i to vrlo stare pa su ih posekli pre par godina.Ali jedno je sigurno sada vec mnogo bolje otkrivam novcic a cepove ni ne kopam.Praksa je cudo makar i na dinarima..
A kao sto se vidi bilo je tu i :novaca,suza,golih guza i pokidanih bluza...ma sta da ti kazem prika ...ko na vasaru...nekad |
|
||||
|
||||
Jos malo pa pivo
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
||||
|
||||
Prijatelju nema naprijed bez prakse, htjedoh reći bez pušione.
|
|
||||
|
||||
Strpi se tragac do sledeceg mog dolaska,valjda cemo se tada sigurno videti,pa ces onda da odvalis nesto LEPSE ....neki nalaz...( ako nista ja castim neku malu a na tebi je da odvalis ili ti povalis)
|
|
|||
|
|||
pusiona
Cuj Enigma, dima od pusione ima na sve strane a valjda cu se i za neki k...c uhvatiti u tom dimu.Stari kazu da i za to treba vremena,pa cekacemo valjda ce neki "Godo" naici
Sirmiume,kada se vratis nadam se da cu prepeci konacno onu moju viljamovku pa cemo se uz nju lepo sve dogovoriti. |
|
|||
|
|||
svaka cast na nalazima tragac
najvredniji ti je novcic u desnom gornjem uglu takozvani (play) ili tolken money novac koji vazi samo za vreme exit-a a sluzi za kupovinu hrane i pica . tvoj nalaz mozes da sacuvas kao suvenir a mozes i da ga trampis za jedno pice. a sto se signala tice , moja pretpostavka je da je neka aluminijumska konzerva ili slican predmet. jedno vreme sam trazio po obali save uz samu reku. neverovatno kolike sam rupe kopao u vodi , aluminijum plus nakvasena zemlja(pesak) udvostrucuju domet detektoru pozdrav |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Do sada najbolje ocuvani ostaci mamuta | Vumi | Zanimljivosti | 0 | 12.06.2004 02:27 |