|
||||
|
||||
samo da mi stigne moj quad pa cu biti nezaustavljiv,xexexe
posto mi cbr-ku 1000rr ukradose mangupi a i nije bila za teren lol
|
||||
|
||||
Bravo Kratki, kratko i jasno.
|
|
||||
|
||||
posto nisam imao kad,sada da napise a da se nadovezem na moj stariji post ovde bez citiranja.
zahvaljujem vumiju sto mi je nadoknadio troskove sonde,jedna javna pohvala za njega. takodje zahvaljujem i banetu-bg.....jer je on potpomogao brzini dve petice za obojicu odustao sam od quada do zime,ali sam zato kupio hell-machine tomos automatic i na trafici ima delovi za njega a ne staje jadan samo kad ga covek bukvalno unisti
|
||||
|
||||
a to sto mi se najvise svidja na tom motoru je....
|
|||
|
|||
nesto se mnogo sija
|
|
|||
|
|||
Ja sam pre par godina za teren kupio Piaggio free, iz Italije radjen za njihove postare. Leti kao zmaj po atarskim putevima i jaaaako sam sa njim zadovoljan, 50 kubiga, trajna registracija. A danas sam ponovo se razocarao u XP jer u vazduhu je tek malo bio jaci od Fisher F2 mog druga. Da li je mozda problem u elektronici, nisam ga otvarao a mozda bih ga trebao odneti kod nekog majstora da pomogne ako se moze tako nesto uraditi.....
|
|
||||
|
||||
Miligor, zar ti do sada nije jasno da test u vazduhu ne znaci nista za detektor, a ti ako ne vjerujes onda ga nosi raznoraznim majstorima neka ti ga dokrajce, tako da ces poslije imati o cemu raazmisljati...stvar no ne mogu da razumijem neke stvari, posebno one koje se ponavljaju a o tome je vec knjiga ispisana.
|
||||
|
||||
Miligor,blago vama da tamo trazite u zraku.Ja sa svojim XP-om moram traziti sve u zemlji....ubi se kopajuc..
|
|
|||
|
|||
Radio sam mu testove pre i u vazduhu i u zemlji ali su moji rezultati za trecinu losiji ako ne i vise od vasih testova u forumu.
|
|
||||
|
||||
nema sta da se nasteluje u njemu,moze samo da se zaebe i nista vise...unutra imas samo dva trimera za pocetne pozicije i nista vise.ti trimeri su zakljucani,tako da nemo ko sta da na njemu cacka u pozitvnom smeru,samo mos da ga preebe.....bolje ga ne cackaj.
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Informacije radi !!! | emir1982 | Testiranje detektora | 35 | 30.06.2008 01:16 |