|
Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! Ovdje možete postaviti sva pitanja u vezi nejasnoća oko korišćenja foruma...! |
Prikažite rezultate ispitivanja: Da li ugraditi chat u forum??? | |||
Obavezno | 2 | 100,00% | |
Nije neophodan | 0 | 0% | |
Sta je chat? | 0 | 0% | |
Ne | 0 | 0% | |
Učesnika: 2. Nemate pravo glasanja. |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Da li ste za to da se u forum implementira chat?
Posto je bilo pitanje zasto se u forum ne ugradi chat, zelio bih vas pitati da li ste uopste za tako nesto. Chat bi bio aktivan 1 ili mozda 2 dana u sedmici a ako bi doslo do ugradjivanja istoga onda bi se dogovorili oko njegovog koriscenja.
Uslov za chatovanje ce naravno biti da je korisnik registrovan !!!
|
|||
|
|||
:475: :475: :475: :475: Apsolutno za.............. chat.........
|
|
|||
|
|||
Obavezno!!!
Obavezno !!!! :humba:
Hocu da se nakradem tudjih iskustava i znanja :eclipsee_ Pozdrav od x_lava!!! |
|
||||
|
||||
Pitanje je samo da li ce neko ucestovati u svemu tome, bojim se da nasi ljudi ne pricaju bas previse o svemu ovome, da li je to strah da ih neko ne "provali" ili je strah da im neko ne pokupi "lovinu" :700:
P.S. Ne racunaju se prilozi vec treba na pocetku priloga da se glasa za jedan odgovor, molicu gospodu da tako glasaju ;)
Nikada nećeš izgubiti pravi put budeš li radio prema osjećanju i savjesti... *Gete* Promijenjeno od Vumi (24.02.2005 u 09:38 sati) |
|
||||
|
||||
Pripreme su vec obavljene, mozda proradi vec ovih dana - naravno ako sve bude kako treba...
|
|||
|
|||
Odgovor
Usao sam na chat,SVAKA CAST!!!!
Ali nema nikoga,doduse sada je ovde 2:30 AM. Steta,duge su noci u smeni :humba: Bilo kako bilo super je "VUMI" Srecnos......... |
|
|||
|
|||
Bio sam i ja na chat pre neko vece sa vumijem,ma super je....ali bi se trebali dogovoriti oko vremena kada bi najbolje bilo da udjemo a da budemo svi na okupu................... :475:
|
|
||||
|
||||
Zbog toga sam i govorio da se uvede npr. jedan odredjeni dan i odredjeno vrijeme kada znamo da se mozemo skupiti najlakse pa da malo pricamo.... dajte vase prijedloge- kojim danom i u koje vrijeme !!!
|
|||
|
|||
Odgovor
Ja mogu svako vece od ponoci do 10 ujutro,ali tada nema nikoga.
Meni je nevazan dan ali je tremin takav-kakav je-nezgodan.STETA!!! Pozdrav od x_lava!!! |
|
|||
|
|||
jel dolazite vi na chat ili ne...........
|
|
|