|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
dobijas puno kolega.
sluzi da umiris detektor. nije svako zemljiste istog sastava. ako je mineralizacija visoka onda moras nastelati na licu mjesta. ne znam da li auto balance bolji od stelovanja na licu mjesta,ne vjerujem. ako je mineralizacija visoka cut ces smetnje i lazne signale. zavisi od detoktora do detektora. nije ista sumska crnica i sljunkoviti teren ili pak teren koji je pun cigala,kamenja ,zasicen zeljeznom rudom itd,itd. precesljaj stare postove ili testove na You Tube |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
spustis detektor blizu zemlje i mlatis. u isto vrijemestelujes GB dok se detektor ne smiri. ne znam za tvoj detektor ali xp kojeg ja imam je lako nastelati,djecja igra. narociti GB ...nema se sta stelovati,na "12 h" okrenm potenciometar i to je to ,za vecinu terena
|
|
|||
|
|||
"ground balancing" na Engleskom znaci "balansiranje zemlje" znaci njime se detektor nasteluje da ne detektuje zemlju... vecina savremenih VLF detektora (i tvoj verovatno) imaju "auto-ground balancing". Da li je tvoj detektor kao ovaj na slici?
|
|
|||
|
|||
Da moj je upravo takav ali ima i manual Ground balancing.
|
|
||||
|
||||
Ficovk, hajde odvikni se da citiras prilog na koji odgovaras direktno ispod njega.
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Nešto o detektoru Garrett GTI 2500 | morsiani | Garrett | 24 | 03.10.2013 12:16 |
garrett gti 2500 | banebeograd | Testiranje detektora | 11 | 22.09.2010 23:05 |
sonda za garrett 2500 | jeka 57 | Garrett | 2 | 09.05.2010 11:21 |
Rupa | Grga | Zanimljivosti | 6 | 17.07.2007 23:02 |
"Garrett GTI-2500 "Supreme Pro 4" | DINIC | Vrste i namjena | 12 | 06.02.2005 03:30 |