![]() |
|
|||||||
| Izgubljene stvari Možda vam neko od naših članova, može pomoći oko pronalaženja izgubljenih, ličnih predmeta... |
![]() |
|
|
Teme - opcije |
|
|
||||
|
||||
|
Ma pusti vise price.Nisi mi odgovorio na moj post.
|
|
|
|||
|
|||
|
zamka
Moze li mi neko objasniti u cemu je zamka kod davanja e-mail-a?Da li li zbog ovoga hobija i lakseg ulazenja u trag od strane
ili je nesto drugo u pitanju.Ja licno mislim da obzirom na sve prislusne uredjaje koji postoje,ako li neko samo prdne kako netreba eto mu belaja na vratima pa objavio on e-mail ili ne. Ipak bih molio nekog astarijeg clana ili administratora da malo pojasni??? |
|
|
||||
|
||||
|
Iz vise razloga pa i tog sto si ti Tragac naveo.Preko maila moze doci do svih podataka o doticnom pogotovo ako ima ulz u visi nivo.Pozdrav .
|
|
|
||||
|
||||
|
ne lupetajte o mailovima i o bilo cemu,svakog sekunda mogu reci ko koji ip kompjutera ima i da vam kazem i broj stana u kome zivite....tako da "njima" ne trebaju vasi mailovi da bi dosli do podataka.....prosto. ..
|
|
|
||||
|
||||
|
Yahvaljujem se Vumiju i ostalim moderatorima sto su ponovo pustili privatne poruke.Mogli bi i vi ostali biti zahvalni.Vodite od sada pa u buduce sta ce te pisati jedni drugima.PP poruke nekom znace punoradi informacija raznog karaktera.Pozdrav i jos jednom hvala.
|
|
|
||||
|
||||
|
eklipse prijatelju kako ces to da uradis?. ajde probaj na meni tj. napisi moju adresu, ulicu broj na kuci...
|
||||
|
||||
|
Citat:
laza_4@yahoo.com... veruj mi mozda nisam ja jedini ovde koji to moze... |
|
|
||||
|
||||