|
Zanimljivosti Sve što nalazite zanimljivo... |
Prikažite rezultate ispitivanja: Da li zelite novi deo foruma? | |||
Da,potreban mi je | 12 | 29,27% | |
Ne,nije mi potreban | 29 | 70,73% | |
Učesnika: 41. Nemate pravo glasanja. |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Pre smo imali igrice pa smo se tamo tukli. Imali smo i chet sobu mozda nebi bilo lose da je imamo ponovo.
|
||||
|
||||
Imali ste chat sobu koju niste koristili. Kada sam je prvi put iskljucio pocela je kuknjava zbog toga, kada je opet ukljucena opet je niko nije koristio . Igrice takodje nisu igrane mjesecima prije ukidanja istih...
|
||||
|
||||
vumi,dobrodosao u jugoslaviju
|
|||
|
|||
chat bi valjao,ovako držim otvoren facebook i evo upravo sad pričam sa jednim našim drugarom,
|
|
|||
|
|||
chat nije los ali neki forum za SVE I SVASTA mi se ne dopada. ne bih da pametujem,svako ima svoje misljenje ali valjda treba da se drzimo teme ovog foruma
|
|
||||
|
||||
Pozdravi ga, pozdravi!
|
|
|||
|
|||
|
||||
|
||||
Igrice su postale dosadne jer niko nije bio bolji od mene, salim se naravno ali u sali pola zbilje. Mislim da si dobro postupio ali bih opet podrzao referendum da se izjasnimo da li smo za chat ili ne.
|
||||
|
||||
Ako ces ga ti instalrati, ja ne mogu od smijeha
|
|||
|
|||
Q
Ma i ja sam za ...sva pravila koja su do sada doneta da se promene i da svi glasamo PojedInacno-
Referendum kao sto neko rece!Znas kako se kaze kod nas dok dete ne zaplace,majka nedade sisu! |
|
|