|
Ostali Modeli ostalih priznatih svjetskih proizvođača detektora metala kao i modela iz "kućne radinosti" |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
A koja mu je frekvencija 18 khz ili manja?
|
|
|||
|
|||
mislim ipak da je gold mask 3+ 690 evrova a 4-ka 700..sto se tice koliko je dobar stvarno neznam dali je bolji od f70 neulazim u to kazem samo da je decko prezadovoljan sa ovim aparatom (gold mask3+),stim da je imao fisher f5i platio ga je oko 700evrova neznam bas tacno..4-ka radi na 18kh za 3+ neznam tacno...ja licno imam dva deusa,ne favorizujem svoj aparat ali sam prezadovoljan sa njim...
|
|
|||
|
|||
dovoljno je reci da dok sam nosio fishera i minelaba kopao sam svaki ekser,sa deusom sam kopanje smanjio 80% posto,sto mnogo znaci i to da sada troduplo vise nalaza imam,deus sa velikom sondam tezi 1.200kg sa malom sondom jedva 1kg..izmerite vase aparate pa upisite kilazu...mnogo znaci i sto grama vise na ruci i 50 rupa vise iskopani...
|
|
||||
|
||||
Moj je težak 1680 g sa baterijama i zemljom na sondi.
|
|
||||
|
||||
golden mask 1, 2 i 3 na 8 khz, 4 na 18khz
|
|
|||
|
|||
Ok, hvala na komentarima za goldmask. Sada je na njima da odluce.
|
|
|||
|
|||
tu smo da se pomognemo....
|
|
|||
|
|||
hrtgyhr
Lepo zboris Alex !
Minelab je moj omiljeni zanima me mislenje o ovom aparatu; Miladinka ili Adrenalin ga neki zovu. http://www.youtube.com/watch?v=B4pM6...feature=relmfu |
|
|||
|
|||
Ako tester nesto nije muvao pri tesu onda je odlicna makina.
Nije ni skup..2 godine garancija i opsis na turskom. Jedina mana sto je malo pretezak 1610g. Nije iz kucne radionice. |
|
||||
|
||||
Nista, ko ce prvi da ga kupi i kaze nam kakav je ?
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Novo u forumu | Vumi | Testiranje detektora | 0 | 19.09.2009 20:17 |
Aktiviranje korisnickoga racuna na forumu | Vumi | Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! | 0 | 22.02.2007 23:17 |