|
|||
|
|||
A sad sam se vratio jer mi jedna mis"o sinu-- treba otvorit novi forum-- BIVŠA JUGA KAO UZOR SPARTI -- jer nema tog spartanca koji bi izdržao sve ovo što mi izdržavamo zadnjih 20 i kusur godina. Godina kad sam trebao i mogao dati najviše.
Doba opanaka i mercedesa, bijelih čarapa, aviona i kamiona.... Zbogom pameti dobardan tugo... |
|
||||
|
||||
Stari, nemoj biti nervozan, samo polako. Grga je očito u nekom od svojih filmova, sasut će on nešto, onako polako, rafalno.
|
|
|||
|
|||
Nije se odnosilo na Grgu, sačuvaj bože. Nego na godine koje su mi pojeli skakavci, tako mi se nešto u momentu steškilo. Emotivac.
|
|
||||
|
||||
Pozdrav od Grge
Prenosim vam pozdrave od našeg dragog kolege, zbog selidbe Grga neko vrijeme neće imati pristup mreži svih mreža.
|
|
|||
|
|||
Seli se gdje? Hacijenda? To je moj san.
|
|
|||
|
|||
BTW- kako ide rangiranje ? po postovima? Kako sam ja sad korisnik? Jel to ovisnik?
|
|
|||
|
|||
Oprostite dragi moji prijatelji,evo posudio sam net na par minuta samo da vas pozdravim. Selim iz Rijeke nazad u Slavoniju pa sam morao isključiti internet. Nadam se da ću uskoro dobiti novu vezu s vama...
Sve vas pozdravljam... |
|
||||
|
||||
Grga pozuri, poceli su zemljotresi u svim krajevima evrope..Italija pa juce Bugarska...izgleda da se sprema nekakva apokalipsa
|
|||
|
|||
Pačiji tjelohranitelj
A da se malo udaljimo od Troje i zabavimo u svijetu kontrolirane kreacije.
Kakav Darwin, kakva evolucija. Ovo je namjerna i svjesna tvorevina. http://www.youtube.com/watch?v=lt_mO...eature=mh_lolz |
|
|||
|
|||
Samo da ''uklopim'' ...
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Koga postaviti z amoderatora u forumu "Mjesto za razmjenu"? | Vumi | Kako? | 10 | 14.12.2007 19:17 |
"Tamo preko Vrbasa"-Tomo Maric | x_lav | Zanimljivosti | 1 | 13.11.2005 20:40 |
"Garrett GTI-2500 "Supreme Pro 4" | DINIC | Vrste i namjena | 12 | 06.02.2005 03:30 |
Ako moze jos jedna mala pomoc"Quattro MP" | DINIC | Vrste i namjena | 1 | 03.12.2004 20:54 |