|
||||
|
||||
Živi, hodajući vicevi su zakon. Danas sam sreo djevojku od 80 i kusur kila obučenu u zeleni topić i zlatnu minicu na debelu gu_zicu, a na nogama tralja visoke crvene štikle broj 43 i puna sebe s čikom u gubici nabada po špici.
|
|
||||
|
||||
A EVO MALO I CRNJAKA :
Ulazi muž u kuću i maše sa dve smrtovnice-parte (ili kako se već zovu): Draga javila se deca sa ekskurzije .... Morbidno. |
|
||||
|
||||
Setaju mali mrav(nije iz pesme): i mali slon.
Pita mrav slona: "A koliko si ti star?" Slon kaze: "6 meseci. A ti?" Mrav ce: "I ja isto 6 meseci!" Slon ce zapanjeno: "Pa kako to da si star isto kao i ja a vidi koliko si manji od mene!?" Mrav: "Al' ja sam bio bolestan 3 meseca!!!"
|
||||
|
||||
Gleda tata svetsko prvenstvo u fudbalu, kad u sobu utrci sin i kaze:
- Tata, tata, mamu pregazio auto! Ne skidajuci pogled sa televizora tata ce na to: - Pocni da places, dolazim odmah.....
|
||||
|
||||
".Policajcu umrla majka. Skupile se komsije na zalost, a policajac se javlja na telefon. Kada je spustio slusalicu kaze im: "Hoce nesreca na nesrecu! Evo mi brat javlja da je i njemu umrla
|
|
||||
|
||||
Ispred jedne prodavnice
malo prase zivot shvata, gleda redom kobasice pa im kaze Mama, Tata! |
|
||||
|
||||
Pita Mujo Hasu:
- Nosiš li ti kondom? - Nosim majke mi, skidam ga samo kad pišam i kad guzim Taman sam seo na šolju sam začuo glas iz druge kabine: • Hej, kako si? Nisam baš tip koji započinje konverzaciju u muškom WC-u ali ne znam šta me snašlo, pa sam odgovorio, pomalo sramežljivo: • Ide, dobro! A drugi tip je upitao: • I, čime se baviš? Kakvo je to pitanje? U tom sam trenutku pomislio da je vrlo bizarno, pa sam odgovorio: • Uhhh, putujem, baš kao i ti! Tada sam pokušao izaći što je moguće pre, ali sam začuo sledeće pitanje: • Mogu li doći kod tebe? OK, ovo je pitanje ipak previše nastrano za mene, ali sam ukapirao da mogu samo biti pristojan i završiti razgovor. Rekao sam mu: • Ne... trenutno sam zauzet nečim!!! Tada začuh tipa, nervoznog... • Čuj, nazvaću te kasnije. U susednoj kabini je neki idiot koji odgovara na sva moja pitanja!!! Na sudu odgovara zemunac. Sudija: - "...i kad ste već uzeli zlatan nakit, zašto niste uzeli i 5000\$ koji su bili u susednoj fioci?" Zemunac: - "Ajde bre sudija, nemoj sad i ti, dosta mi je što me ceo Zemun zajebava." Vic - trajni link | Izvor : Arhiva viceva - vicevi.net |
|
||||
|
||||
forum malo utihnuo s ovim vremenom....pa da ispricam jedan vic,mozda pocnu ljudi da pisu ;ulazi dama u autobus,starija gospodja,i zaseda na sediste,kad do nje zaseda jedan pijanac....zemlja-vazduh....
i tako krenu autobus,voze se oni,pa malo truckanje po nasim putevima i pijancu krene povracka uz grlo....i gde ce on....pravo na gospodju... upovracao je od glave do pete.... kad odjednom skoci gospodja i rece: jao gospode koja si ti svinja!!!! pijanac je pogleda i rece: ja svinja?ja?....pa pogledaj prvo sebe na sta licis!!! nadam se da vec nisam ovaj vic napisao,xexexe
|
||||
|
||||
forum malo utihnuo s ovim vremenom....pa da ispricam jedan vic,mozda pocnu ljudi da pisu ;ulazi dama u autobus,starija gospodja,i zaseda na sediste,kad do nje zaseda jedan pijanac....zemlja-vazduh....
i tako krenu autobus,voze se oni,pa malo truckanje po nasim putevima i pijancu krene povracka uz grlo....i gde ce on....pravo na gospodju... upovracao je od glave do pete.... kad odjednom skoci gospodja i rece: jao gospode koja si ti svinja!!!! pijanac je pogleda i rece: ja svinja?ja?....pa pogledaj prvo sebe na sta licis!!! nadam se da vec nisam ovaj vic napisao,xexexe
|
||||
|
||||
vozi covek auto kad odjednom naidje na neki grad a ispred njega tabla na kojoj pise "pede*-grad"
on se zacudi posto prvi put cuo da postoji grad pod tim imenom....i resio da nadje nekog usput da pita zasto se grad zove tako... vozi on kroz grad kad odjednom u nekom dvoristu muskarac se sunca ....on zaustavio auto i pita: izvinite gospodine samo da vas pitam nesto/ muskarac odgovori: da,izvolite? vozac: zasto se ovaj grad zove pede*-grad? muskarac: e to vam stvarno ne bih znao reci,znate ja sam iz beograda,ozenjenn skoro ovde,jedino da pozovem zenu da pitam nju,ona je odavde. vozac: ajde molim vas ako nije problem jer prvi put cujem. muskarac: ma nema problema,sad cu je pozovem.....ivaneeeeeeeeee!