|
||||
|
||||
Taster "Hvala"
U forum je ubacen novi taster kojim se mozete zahvaliti odredjenom korisniku na njegovom prilogu, tako da se ne moraju pisati prilozi u kojima stoji samo jedna ili dvije rijeci. Trenutno je sve jos na njemackom jeziku, ikonicu sam deaktivirao jer je na njoj natpis na njemackom jeziku. Ova ikonica se nalazi u svacijem prilogu na donjoj desnoj strani. Ko moze da koristi ikonicu za zahvaljivanje? Svi oni koji imaju vise od 25 postova. Vremenom ce sve biti prevedeno, sada moram ici na posao .
MOLBA: Da ne pretrazujem sve fajlove, molio ih vas da mi u ovu temu kopirate sve tekstove koji se pojavljuju kada koristite zahvaljivanje...bice mi lakse prevesti a ako neko ima volju neka napravi i jednu ikonicu promjera 70x30 piksli u gif formatu koja bi se koristila za ovaj slucaj i ubaci u temu
|
||||
|
||||
ja se zahvalih tebi......sada je red da se zahvalis i ti meni
ili ubaci i taster "molim" ma samo da nema "tastera" medju nama
|
||||
|
||||
Evo ovaj ce posluziti za pocetak, pa cu kasnije doterati.
Promijenjeno od Pretorijanac (15.01.2013 u 02:38 sati) |
Korisnici koji su se zahvalili korisniku Pretorijanac na prilogu | ||
|
||||
|
||||
E Vumi hvala na ideji i na tasteru!
|
||||
|
||||
Evo je i usavrsena verzija (da taster ne bude pixel visi od ostalih u grupi)
|
Korisnici koji su se zahvalili korisniku Pretorijanac na prilogu | ||
|
|||
|
|||
A trebao bi i neki taster
kad necu nekome da se zahvalim, vec u suprotnome.......... ..od hvala |
|
||||
|
||||
Dobra ideja, vidjecu da i se moze sta uraditi na tome planu
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Koga postaviti z amoderatora u forumu "Mjesto za razmjenu"? | Vumi | Kako? | 10 | 14.12.2007 19:17 |
"Tamo preko Vrbasa"-Tomo Maric | x_lav | Zanimljivosti | 1 | 13.11.2005 20:40 |
"Garrett GTI-2500 "Supreme Pro 4" | DINIC | Vrste i namjena | 12 | 06.02.2005 03:30 |
Ako moze jos jedna mala pomoc"Quattro MP" | DINIC | Vrste i namjena | 1 | 03.12.2004 20:54 |