|
|||
|
|||
Sta smo pronasli?
Da li neko moze da kaze starost ovog nakita.
S obzirom da je nadjen u dubokoj rupi bas me interesuje,jer mi je sumnjivo. Starost mesta na kome je nadjeno a mladjeg doba nakita. |
|
|||
|
|||
jesi li to pronasao u onoj grobnici - ,,vandalu,, nijedan
|
|
||||
|
||||
Po mome radi se o rimskome periodu..sacekajmo sta kazu strucnjaci
|
||||
|
||||
Bez obzira iz kojeg je perioda, vrlo lijep pronalazak . Cestitam!
|
|
|||
|
|||
Ponekad se isplati itekako biti uporan pa makar te neki proglasili za ,,vandala i lopova,,. Samo napred. Zlobnicima i onima koji mogu samo da sanjaju ovako nesto svasta moze pasti na pamet. Nima ostavi prepisku preko foruma. Nego znas li vrednost ovog nakita? Meniu se cini izuzetno vredan, pogotovu ono prstenje.
|
|
|||
|
|||
Kamencici izuzetno lepo svetlucaju pa mislim da je to ono pravo.
Za cenu ostavljam procenu profesionalcima. |
|
|||
|
|||
Ponovo ti spominjes cenu. Ovde niko ne govori o ceni nego o vrednosti pronadjenog nakita. Ovakve stvari nemaju cenu. To bi po meni trebao ostaviti u tvojoj vec itekako bogatoj kolekciji
|
|
||||
|
||||
Vremenski raspon među prikazanim predmetima je do tisuću godina, a
to znači da sigurno nisu iz iste rupe. Koliko vidim autentičnisu. Najstariji datira iz 9. ili 8. stoljeća prije Krista, a najmlađi iz 2. ili 3. stoljeća poslije krista. U svakom slučaju lijepa i vrijedna zbirka. Ako želiš precizan odgovor, poslikaj ih pojedinačno i navedi dimenzije, po mogućnosti i težinu istih. Čestitam! |
|
|||
|
|||
MIslio sam za cenu o starosti nakita ipak se sve stvari svode samo na to.
Sto je starije to ti vise prirasta srcu kao i mnoge druge stvari. Naravno da ostaje u kolekciji. Bobane sta da ti kazem kad i sam tako radis. |
|
|||
|
|||
nekoliko "miliona " eura
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
radnici pronasli rimski novac | zeljketa | Zanimljivosti | 1 | 09.11.2006 23:54 |