![]() |
|
Portal | Galerija | Pričaonica | Detektor šop | Pomoć | korisnička lista | Kalendar | Označite sve forume kao pročitane |
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
![]() |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Minelabov E-Trac i XP Goldmaxx power
|
|||
|
|||
jos jedan vazdusni test ...
![]() |
|
|||
|
|||
ma 1000% nesto manipulisao...sto nije pokazao kako su namesteni detektori...i osetljivost....pa nece Francuz da pravi reklamu za minelab-a...pa ja imam Minelab Se Explorer-a, po tome ispade da stari explorer bolje radi nego novi...eeeeeee!!!! :-))
|
|
||||
|
||||
Eh sad, nemojte da se ljutite odmah
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
Sa srecom
![]()
|
|||
|
|||
Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
Imam i za to rijesenje, samo se javi na vrijeme, velika je navala
![]()
|
|||
|
|||
E-Trac test
Vumi jka stvarno ne znam sta je onaj lik radio i koje je loncice pobrkao ali nije moguce da E-Trac ne konstatuje zlatni lancic.Ovo je test odmah ispod onoga.pogledajte:http://www.youtube.com/watch?v=jWtx0...lated:totlach:
To mora da je neki francuski"zlatni"lan cic ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
e ovo me je izprovociralo,naprav io sam test sa mojim Explorerom SE i ovaj sto ovde pokazuje nema veze sa zivotom...ili kao sto rece TRAGAC " francuski zlatni lancic" znaci kod mene BEZ PRETERIVANJA na test u vazduhu sa sondom od 11" osetljivost na 28 ....35-40 cm bez problema!!!! asto ovaj pokazuje moze da zeza samog sebe,a ko ima EXPLORER neka proba sam....i sve je jasno :-))
|
![]() |
Teme - opcije | |
|
|
![]() |
||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
XP goldmaxx power | banebeograd | Testiranje detektora | 5 | 06.10.2008 18:03 |
Goldmaxx power DUBINA ? | Cakan | Vrste i namjena | 11 | 03.08.2008 15:14 |
GoldMaxx Power ws Goldmaxx II | Stef74 | Testiranje detektora | 23 | 04.05.2008 14:58 |
GmaxxII ili GOLDMaxx power | tragac | Vrste i namjena | 1 | 29.04.2008 21:56 |
xp goldmaxx power | vedran | Vrste i namjena | 3 | 29.03.2008 23:48 |