![]() |
|
Portal | Galerija | Pričaonica | Detektor šop | Pomoć | korisnička lista | Kalendar | Označite sve forume kao pročitane |
Tesoro Svi tesorovi modeli |
![]() |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Tesoro compadre
Sta mislite o najjednostavijem tesorovom modelu? U klasi je gareta ace 150 po ceni mada po performansama i kritikama korisnika po internetu ispada da je bolji od ace 250! Do juce sam hteo da kupim ace 250 ali me je ovaj detektor naterao na razmisljanje...
|
|
|||
|
|||
Uzmi bilo koji i kreci u akciju svi su dobri.
Dok se idvoumis zavejace sneg puteve pa nejte mojzes na terene ![]() |
|
|||
|
|||
Imam vremena do 5. septembra da se dvoumim... Tad ce da legne plata
![]() |
|
|||
|
|||
Ja sam nekad radio sa ACE 250, mislim da je ok za svoju cijenu. Za ovaj compadre ne mogu znati kakav je ali prvo sto mi upada u oci je da se isporucuje sa previse malom sondom 5,7 inca i da je pojednostavljen do kraja nema cak ni mogucnos podesavanja osjetljivosti. Dobra stvar kod 250 je sto imas mogucnost kupovine i vecih sondi. Sve zavisi koliko imas mogucnosti da biras i sta ti je sve dostupno. Raspitaj se o C Scope nisu skupi. Ja da kupujem jeftiniji detektor razmislio bih o CScope 3MX, radi na 17 kHz ima sondu od 20cm.
|
|
|||
|
|||
17 khz? Compadre radi na 12 khz....
|
![]() |
Teme - opcije | |
|
|
![]() |
||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Tesoro Golden u Max | kratki | Tesoro | 47 | 19.07.2009 14:08 |
Tesoro tejon - Goldmaxx | tragac | Testiranje detektora | 94 | 06.03.2009 18:58 |
tesoro vaguero 2 | I.Dzon | Vrste i namjena | 44 | 12.06.2008 01:08 |
Tesoro Tejon | kratki | Vrste i namjena | 4 | 07.03.2008 10:11 |
Test G-Maxx II i Tesoro-Tejon | kratki | Testiranje detektora | 4 | 04.09.2007 00:24 |