![]() |
|
Portal | Galerija | Pričaonica | Detektor šop | Pomoć | korisnička lista | Kalendar | Označite sve forume kao pročitane |
Garrett Svi garrettovi modeli |
![]() |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
meni je licno zao sto sam mijenjao onaj sa drvenom ruckom za ovaj sklapajuci...nije ni ovaj los ali je onaj bolji.
|
|
|||
|
|||
Kupio sam neki asovcic u idei danas. Plaza se danas otvorila pa nema smisla da iz nje izadjem praznih ruku
![]() ![]() Dobro bi mi dosao taj vojni, ali pojma nemam gde ga u Kragujevcu mogu naci. Znam da je ranije bilo nekih vojnih otpada, ali ne znam da li jos uvek postoje. |
|
||||
|
||||
Pa ima u Temerinu~!
![]() Ja moram otići do Temerina da kupim jedan sa drvenom drškom!
|
|||
|
|||
ma ako ima neki buvljak,one prodavace starih stvari,otpad metala itd. tu trazi i naces sigurno.
|
|
|||
|
|||
Imas na limundu te asove
|
|
||||
|
||||
... jeste i da plati duplo skuplje... ako vam treba broj otpada u temerinu možemo da ostavimo (cene su ~ sa drvenom ručkom 300din a rasklapajući u dobrom stanju ~350d)
@Avgust... ako hoćeš, mogu ja da ti kupim... Planiram do uskoro Srema, pa možemo zajedno na neki stari teren da isprobamo ašove i detektore
|
|||
|
|||
Daleko mi je to iz Kragujevca, ali cene su mnoooogo pristupacnije nego na limundu. To je definitivno najbolja stvarcica za ove nase stvari
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
Postoje mini asovi koji su vrlo prakticni i stabilni fiberglas
oko 15 Eura najeftiniji ima i skuplih varijanti mozes sa njim skoro sve da kopas i riljas . Pozzzz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Teme - opcije | |
|
|
![]() |
||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
garrett EuroAce 350 | Alexx | Testiranje detektora | 0 | 26.04.2011 23:00 |
garrett gti 2500 | banebeograd | Testiranje detektora | 11 | 22.09.2010 23:05 |
garrett za zlato | RUAH | Vrste i namjena | 2 | 16.08.2009 23:40 |
Garrett.... | adrijano | Vrste i namjena | 12 | 14.06.2009 22:34 |
Garrett Ace 250 | vedran | Vrste i namjena | 6 | 08.01.2008 00:52 |