|
||||
|
||||
Novi detektor na trzistu :)
Evo nesto za one koji radije sjede u hladovini i ispijaju neko osvjezavajuce pice dok drugi rade za njega. Ko zna njemacki znace o cemu se radi a ko ne zna evo objasnjenja u kratkim crtama :
Radi se o autu sa ugradjenim detektorom za metal , koji se pokrece pomocu baterija i upravlja, kako pretpostavljate, pomocu daljinskoga upravljaca. Daljinski upravljac funkcionise na nekih 20m, tako da onaj ko istim upravlja moze cuti signal kada je pronadjen neki predmet . Postoji cak i mogucnost podesavanja sensitivnosti detektora a najveca dubina na kojoj pronalazi je 10-ak cm . Mislim da ce ovo biti revolucionarni preokret u nasem hobiju i da ce se u nekom skorasnjem vremenu moci vidjeti ljudi po njivama koji se igraju sa auticima. Kada se uzme u obzir da ce u saobracaju biti vise ovakvih automobila, to ce ujedno znaciti i procvat industrije saobracajnih znakova, rezervnih dijelova (dolazice tu i do teskih saobracajnih nezgoda ) itd itd. http://cgi.ebay.de/Weltneuheit-RC-Bu...QQcmdZViewItem
Nikada nećeš izgubiti pravi put budeš li radio prema osjećanju i savjesti... *Gete* Promijenjeno od Vumi (03.11.2005 u 10:18 sati) |
|
|||
|
|||
Vumi, zanima me kako Rusi stoje sa metal detektorima, cudi me da oni nemaju neki dobar detektor na trzistu? Jel imao neko uopste dodira sa Ruskim detektorima, kakva su iskustva...?
|
|
||||
|
||||
Pozdrav Neconi
Ne mogu ti reci nista o ruskim detektorima, ustvari i ne znam da rusi prave detektore- mozda neko u domacoj radinosti . Da li neko od clanova ima nesto slicno mozes sacekati i vidjeti da li ce se neko javiti
|
|||
|
|||
opa cool fina stvarcica za region ko sto je Balkan s toliko mina i ostalih stvarcica iz proslih ratova
mada ce hobi dosta car izgubiti ako covjek sam ne bude brsko okolo... |
|
||||
|
||||
bokiii???
|
|||
|
|||
tek sad kad sam ponovo procitao sam ukapirao tacno o cemu se radi
ne zna zasto sam prvo pomislio na ono cudo sto snima sta se nalazi ispod zemlje i pokazuje ti slike na kompjuteru pa reko ovo ce biti fina stvarcica sad tek ukapira da se radi o obicnom pokretnom metalnom dektektoru |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Novi Minelab Sovereign GT | x_lav | Vrste i namjena | 0 | 06.05.2005 04:44 |